Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Fluid Sheer 11

Fluid Sheer 11

Giorgio Armani Beauty

Fluid Sheer gjør huden strålende og virkelig lyser opp ansiktet. Den er tilgjengelig i en rekke nyanser, inkludert basisfarger, korrigerende farger og nyanser som fungerer som highlightere.
455 kr
11
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fluid Sheer 11
p490573
v83328336
Giorgio Armani Beauty
NOK
455

Omtaler

Ina | 04-03-2018
Flere bruksområder, ser nydelig ut alene og i kombinasjon med andre produkter for ekstra glød.
Celine Andrea | 02-03-2016
Hudtype: Tørr Hudtone: Gul Farge: 02 Døde og kom til sminkehimmelen! Jeg er en junkie når det kommer til hudsminke, og leter alltid etter det perfekte produktet som kan gi meg og huden min "det lille ekstra" når det kommer til glød. Fargen "02" som jeg endte opp med å kjøpe viste seg å være helt perfekt til både å mikse inn i foundationen og bruke på de høye punktene i ansiktet - til tross for at den har en rosa undertone, og huden min har gule undertoner. Aldri har jeg følt meg så fresh og fin som første gang jeg prøvde dette produktet! Litt stiv i pris for noe som kan bli sett på som et "tulleprodukt" for noen, men dette produktet vil virkelig endre hele din hudsminke-rutine. Et must have i sminkemappen, og kan uten tvil reguleres fra naturlig hverdagsglød til hollywood-glam!
Eivor Helene Sletbakk | 21-02-2016
et lekkert produkt. som gir deg følelsen av det lille ekstra luksus. det piffer opp foundation når du blander det inn. huden gløder og man ser freshere ut. huden virker jevnere. et absolutt must have i badeskapet.

Mer Informasjon

Fluid Sheer gjør huden strålende og virkelig lyser opp ansiktet. Den er tilgjengelig i en rekke nyanser, inkludert basisfarger, korrigerende farger og nyanser som fungerer som highlightere. Bland din favorittnyanse med foundation for å oppnå et strålende og jevnt utseende. Kan også brukes alene som en makeupbase. Kan benyttes av alle hudtyper.
Volum:30 ml
Farge:Orange
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331