Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Aura Dew Highlighter 3 Cosmic
Aura Dew Highlighter 3 Cosmic

Aura Dew Highlighter 3 Cosmic

Shiseido

En multifunksjonell, lett formel som kan brukes som en highlighter eller for å markere eller skape en skimrende metallisk effekt på øyne og lepper.
330 kr
3 Cosmic
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Aura Dew Highlighter 3 Cosmic
p90282178
v90282181
Shiseido
NOK
330

Omtaler

Kali | 14-06-2019
Its amazing. I got it in 02 solar shade. I wasnt so surprised with consistency because its so similar to discontinued Dior mono eyeshadow. Its a great long lasting product that i love love love!
Ine | 04-03-2019
Alt jeg bruker på øynene til hverdags - så lett å blende, og gir et fantastisk resultat. Er mye glitter, så om du ikke liker det er ikke dette for deg. Men om du ikke er så glad i pudder (jeg har litt sensitive øyne som blir irritert om jeg bruker pudderskygger daglig) og ser etter noe som raskt gir deg et mer våkent blikk, anbefaler jeg denne på det varmeste!

Mer Informasjon

En multifunksjonell, lett formel som kan brukes som en highlighter eller for å markere eller skape en skimrende metallisk effekt på øyne og lepper. Den innovative lysreflekterende teknologien og små perler som speiler lyset fra alle retninger, gir en vakker, flerdimensjonal glød. Multi-use, multi-finish og multi-effekt. Kommer i tre nyanser: sølv, gull og roségull.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331