Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Teint Idole Ultra Wear Nude 005 Beige Ivoire
Teint Idole Ultra Wear Nude 005 Beige Ivoire
Teint Idole Ultra Wear Nude 005 Beige Ivoire
Teint Idole Ultra Wear Nude 005 Beige Ivoire

Teint Idole Ultra Wear Nude 005 Beige Ivoire

Lancôme

Ekstrem matt foundation, med en lett konsistens for et naturlig resultat. Den er holdbar, med opptil 24 timers hold. Den er også vann-og svetteresistens, samtidig som konsistensen er lett.
410 kr
005 Beige Ivoire
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Teint Idole Ultra Wear Nude
p90421421
v90421428
Lancôme
NOK
410

Omtaler

Inger | 17-11-2019
Dette er uten tvil min favoritt foundation til hverdagsbruk. Jeg har kombinert hud med store porer i T-sonen og litt rødhet, men har ikke mye kviser som må dekkes. Denne foundationen har lett dekkevne og lang varighet. Den jevner ut hudtonen min og visker ut porene nok uten at det ser unaturlig ut. I tillegg føles den som vann på huden. Den forsvinner litt i løpet av dagen, men på en veldig naturlig måte i forhold til foundationer med høyere dekkevne. Det er ingen sjanse for at sminken ser kakete ut eller at den separerer seg i løpet av dagen! Og selv om foundationen er matt føler jeg ikke at den suger ut fuktighet av huden i og med at den er så tynn. Det er den eneste foundationen som jeg føler ser bra ut etter mange timers bruk. Den originale Teint idole ultra wear var tidligere min favoritt, men denne ser litt mindre kakete ut ved langvarig bruk. Anbefales virkelig til den som ikke ønsker full dekkevne, men vil jevne ut huden og se fresh ut hele dagen.
Ann Kristin | 20-10-2019
Fikk en prøve på denne i en Kicks-butikk og den ble umiddelbart en favoritt. Gir en naturlig finish og dekker spesielt rødhet overraskende godt mtp beskrivelsen. Kan bygges opp til å være mer dekkende, men foretrekker heller å bruke punktconcealer der det trengs. Jeg har fet hud i t-sonen, så må sette denne med pudder, men da holder den utrolig godt gjennom en hel dag (med både jobb og trening). Anbefales virkelig!
Anne-Christine | 21-06-2019
Helt enig med dere andre her. Virkelig en overraskende god foundation. Føler meg vel med denne. Lett og fin konsistens som dekker fint og naturlig, og kan helt sikkert bygges opp til mer dekkende dersom man ønsker det. Den la seg umiddelbart fint og jevnt på med en fuktet beautyblender. Jeg har en tørr hudtype som lett reagerer, men denne ga ingen utslag. Lett og behagelig duft som ikke blir hengende i nesa.

Mer Informasjon

Ekstrem matt foundation, med en lett konsistens for et naturlig resultat. Den er holdbar, med opptil 24 timers hold. Den er også vann-og svetteresistens, samtidig som konsistensen er lett. Grab & go packning i 40 ml.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331