Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Teint Idole Ultra Wear Foundation 005 Beige Ivoire
Teint Idole Ultra Wear Foundation 005 Beige Ivoire
Teint Idole Ultra Wear Foundation 005 Beige Ivoire

Teint Idole Ultra Wear Foundation 005 Beige Ivoire

Lancome

Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 gir deg en feilfri, heldekkende base med en naturlig fløyelsmyk og matt finish i opptil 24 timer.
445 kr
005 Beige Ivoire
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Jeanette | 14-06-2019
Har veldig tørr hud og dette er den eneste foundationen jeg har brukt som ikke fremhever tørr hud. Veldig fornøyd med det. Har prøvd mange foundationer som skal være bra for tørr hud men ingen av de fungert som de skal. Vet at mange sliter med samme problem som meg, men denne fungerer supert til tørr hud!Legger seg bittelitt i linjer uten settingpudder, men ikke veldig. Bruker den sammen med La Base Pro Hydraglow Primer 01 , som er super fuktighetsgivende.
Henrikke | 13-05-2019
Veldig fornøyd med denne. Har i mange år hatt problemer med å finne en foundation til min kombinasjonshud. Den dekker godt på en litt rødflammet hud og gir en naturlig look. Jeg har til tider både oljete og tørr hud, men denne funker veldig fint til begge. Helt super.
Sintija | 03-05-2019
Doesn't work for dry skin.

Mer Informasjon

Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 gir deg en feilfri, heldekkende base med en naturlig fløyelsmyk og matt finish i opptil 24 timer. Nå er det enklere enn noensinne å finne din perfekte nyansen av foundation - for å kunne passe alle hudfarger, finnes nå Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 i hele 40 nyanser. Opplev et perfekt resultat fra morgen til natt, med ultralett komfort, til tross for langvarig og høy dekning. Med Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF15 og 24-timers silkeaktig dekning, kan du fokusere på noe annet hele dagen!
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste foundation!
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331