Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Studio Fix Fluid Foundation NC20

Studio Fix Fluid Foundation NC20

MAC

En moderne foundation som kombinerer en naturlig matt finish og middels dekning. Behagelig og holdbar: varer i opptil åtte timer. Enkel påføring, raskt og lett å bygge opp fløyelsglatt dekning.
285 kr
NC20
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marina | 14-08-2019
Har ikke brukt den mye enda men virker bra, har en litt sterk lukt.
Gitte | 02-07-2019
En av de beste foundationen'e syns jeg. Dekker bra men samtidig ser litt naturlig ut.
Jelena | 13-05-2019
Jeg har kombinert hud, med fet t-sone og tørre kinn, og denne kombinert med Kicks primer sitter på og rikker seg ikke i løpet av en hel dag, og litt til. Helt rå dekkevne, og veldig drøy i bruk! Absolutt en av mine favoritter når jeg skal ut - trenger ingen touch-ups og den sitter helt perfekt gjennom hele dagen/kvelden!

Mer Informasjon

En moderne foundation som kombinerer en naturlig matt finish og middels dekning. Behagelig og holdbar: varer i opptil åtte timer. Enkel påføring, raskt og lett å bygge opp fløyelsglatt dekning. Inneholder spesialbehandlede, mikroniserte pigmenter og mykt pudder for en superglatt og feilfri finish. Absorberer og fordeler oljen. Inneholder spesielle, hudpleiende ingredienser. Oljefri.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331