Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Studio Fix Fluid Foundation NC15
Studio Fix Fluid Foundation NC15
Gave på kjøpet! Les mer

Studio Fix Fluid Foundation NC15

MAC

En moderne foundation som kombinerer en naturlig matt finish og middels dekning. Behagelig og holdbar: varer i opptil åtte timer. Enkel påføring, raskt og lett å bygge opp fløyelsglatt dekning.
285 kr
NC15
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Caroline | 18-03-2019
Kjøpte denne tilfeldigvis da jeg var i Stockholm, og er utrolig fornøyd med den. Eeeeelsker den så mye at jeg var nødt til å bestille flere i samme farge til det lille «lagre» mitt. Anbefaler å kjøpe MAC pumpe til, da det ikke følger med.
Helene | 22-12-2018
beste foundation jeg har hatt på lenge, holder lenge og legger seg fint på. foreløpig sammen med primer virker de som et dreamteam! eneste trekk er en litt "kjemisk lukt", men har ekstremt sensitiv hud og har overhode ikke reagert.
Julia | 24-11-2018
Desidert favoritt! Har brukt den i litt over 1 år på min kombinerte hud. Jeg har fet hud rundt nesen, på haken og i pannen, tørr hud under og over øyne, og normal ellers. Den dekker alt jeg måtte ønske å dekke, jeg finner riktige farge til en hver tid på året og den sitter fint hele dagen. Jeg setter den selvfølgelig med babypudder for at den skal holde lengst mulig utover dagen. Det er dessuten veldig mange som lurer på hvordan jeg får sminken til å vare så lenge! Jeg brukte denne på festival i sommer hvor jeg sminket meg tidlig på morgen, og holdt det gående utover natten, og jeg trengte ikke å fylle på noe som helst!

Mer Informasjon

En moderne foundation som kombinerer en naturlig matt finish og middels dekning. Behagelig og holdbar: varer i opptil åtte timer. Enkel påføring, raskt og lett å bygge opp fløyelsglatt dekning. Inneholder spesialbehandlede, mikroniserte pigmenter og mykt pudder for en superglatt og feilfri finish. Absorberer og fordeler oljen. Inneholder spesielle, hudpleiende ingredienser. Oljefri.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331