Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation NC30
Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation NC30

Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation NC30

MAC

En holdbar vannfast sammensetning, som kan brukes både som foundation og concealer med opptil 16 timer holdbarhet.
310 kr
NC30
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ida Kornelia | 17-03-2017
Hadde høye forventninger til denne. Hadde håper dette var en foundation som kunne vare flere timer, men nei. Etter kun ett par timer er jeg oljete i hele ansiktet, og foundationen etterlater seg flekkete! Veldig skuffet! Dessverre bortkastede penger. Holder absolutt ikke det den lover. Synes også prisen er for høy i forhold til produktets størrelse. Kommer ikke til å kjøpe igjen.
Linn | 21-10-2016
Ble svært skuffet av denne foundationen. Jeg har kombinert hud, med oljet t-sone, og denne gjorde meg svært blank etter kun 1 time etter den ble lagt. Opplevde også denne som litt seig og vanskelig å jobbe med. En av de dårligste foundationene jeg har prøvd.
Bianca Gundersen | 03-03-2016
Denne foundationen var mitt makeup-høydepunkt i 2015! MACs Pro Longwear Nourishing Foundation har lettet mange bekymringer, og med den har jeg med meg mindre makeup i vesken, og ingen tanker om touchups. Foundationen er en vinner fordi konsistensen er perfekt og den sitter på hele dagen. For det første er den lett og enkel å føre på. For det andre ser den bra ut og du kan putte på et andre lag problemfritt. For det tredje sitter den på deg hele dagen og holder seg mot snø, regn, praktisk talt alt slags vær. Hvis det er verdt å nevne det så har jeg en oljete nese, men med MACs vanntette foundation føler jeg ikke at jeg trenger primer. Du sparer penger, tid og plass i vesken din. Jeg føler at det å bære mye ekstra makeup i vesken ikke ser bra ut. Vil aldri stoppe å bruke dette produktet. Anbefales på det sterkeste.

Mer Informasjon

En holdbar vannfast sammensetning, som kan brukes både som foundation og concealer med opptil 16 timer holdbarhet. Verken regn eller tårer ødelegger denne oljefrie, lette concealeren som faktisk avstøter fuktighet fra ansiktets overflate. Sammensetningen er enkel å legge over hele ansiktet med middels til full vektløs dekning og en naturlig satengfinish.
Volum:25 ml
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331