Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Elizabeth Arden Prevage® Anti-Aging SPF30 Foundation 1

Vurderinger
Velg farge
1
Pris
580 kr
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Prevage® Anti-Aging SPF30 Foundation
p88716299
v88716300
Elizabeth Arden
NOK
580
Til kvinner som ønsker naturlig glød og farge med en feilfri finish samt solbeskyttelse. PREVAGE® Anti-Aging Foundation SPF 30 PA++ er en innovativ foundation med PREVAGE® -teknologien, som er kjent fra Elizabeth Ardens hudpleieserie PREVAGE® og er ledende innenfor miljøbeskyttende hudpleieprodukter. Den funksjonelle foundationen jevner ut hudtonen og beskytter, reparerer og fukter huden til perfeksjon.
Den lette og flydende foundation giver huden en naturlig og strålende glød, der holder hele dagen. Den lette formel giver en medium dækning med en smuk og fejlfri finish. PREVAGE® Foundation indeholder Idebenone - verdens mest effektive antioxidant - samt hydrapigmenter, der øjeblikkeligt skjuler hudens ujævnheder samt bevarer hudens fugtbalance. Resultatet er en smuk og strålende hud. PREVAGE® Anti-Aging Foundation mindsker fine linjer og rynker og forebygger synlige ældningstegn.
Når du påfører PREVAGE® Anti-Aging Foundation, skal du starte midt i ansiktet hvor de fleste misfargingene forekommer og så jevne ut utover, for å skape en jevn og balansert hudfarge.
Volum:
30 ml
Hudtype:
Kombinert, Moden, Normal, Tørr
Farge:
Beige
Dekningsgrad:
Medium
Finish:
Neutral
EAN:
0085805192600, 0085805192761

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331