Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Perfecting Base Foundation 04
Perfecting Base Foundation 04
Perfecting Base Foundation 04

Perfecting Base Foundation 04

KICKS Beauty

Silkemyk foundation som raskt går inn i huden og gir et jevnt og naturlig resultat.
199 kr
04
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Perfecting Base Foundation
p90004166
v90004172
KICKS Beauty
NOK
199

Omtaler

AJ | 08-11-2018
Første gang jeg prøvde denne var jeg veldig fornøyd. Litt rar konsistens der den ikke er tykk nok for en krem, men ikke flytende. Endelig en foundation som ikke var gul eller rød for en veldig blek hudtone. perfekt. Ved et tynt lag (trenger forresten ikke mye - drøy i bruk) er den veldig god (ikke så god dekkevne, men en god base), men når man prøver å bygge den opp vil den ikke sette seg. Den beveger seg veldig mye og blender ikke med concealer og diverse puddere. prøvde å redde det med settingpowder og settingspray, men det fungerte ikke. Oljen i T-sonen min poppet veldig frem ved tykt lag. Ville fått 5 stjerner hvis det ikke var for at man ikke kunne bygget den opp lag for lag. Hudtype: Olje/kombinasjonshud

Mer Informasjon

Silkemyk foundation som raskt går inn i huden og gir et jevnt og naturlig resultat. Den har en herlig, fyldig konsistens som gjør den enkel å påføre, samtidig som den er lett på huden og gir et fløyelsmykt, semi-matt resultat. For å skreddersy akkurat din nyanse, kan du legge til én eller flere dråper av KICKS Colour adjusting Foundation drops. 30 ml.
INGREDIENTS: AQUA, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PEG-10 DIMETHICONE, ETHYL TRISILOXANE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYLENE GLYCOL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, PROPYLENE GLYCOL, TALC, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, HYDROGEN DIMETHICONE, TETRASODIUM EDTA, ALUMINUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, JOJOBA ESTERS, SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, NYLON-12, SODIUM HYALURONATE, DEHYDROACETIC ACID +/-: CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331