Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Forever 0N
Forever 0N
Forever 0N
Forever 0N
Forever 0N

Forever 0N

DIOR

Med Dior Forever og dens ikoniske langvarige Foundation-formel fremstår hudfargen feilfri og jevn, med mindre porer fra morgen til kveld.
465 kr
0N
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Forever
p90589915
v90589916
DIOR
NOK
465

Omtaler

Karin | 31-12-2019
Har i ett år brukt Dior Forever Skin Glow, og synes den er helt fantastisk, men fikk en prøve på Dior Forever, som er i en mattere utgave. Den er lett i konsistensen, den legger seg fint på huden, er silkematt og varer lenge på huden. Med andre ord; en super foundation. Likevel foretrekker jeg Skin Glow fremfor denne hvis jeg skulle velge mellom en av disse to. Både Dior Forever og Dior Forever Skin Glow gir god dekk som kan bygges opp. Selv liker jeg best at litt av huden synes igjennom. Det gir et freshere utseende.
Theodora | 24-11-2019
Medium dekkevne, føler den smuldrer opp veldig. Jeg har normal hudtype, med oljete t-sone. Foundationen forsvinner fra nesen og haken i løpet av dagen, synes også den blir såkalt "cakey" i løpet av dagen. Ingen favoritt, neste kjøp blir Dior Forever Skin Glow istedet, som jeg synes er mye bedre.
Bea | 30-10-2019
Får masse komplimenter når jeg bruker denne. Den gir en slags glød til huden samtidig som den er fullt dekkende og semi-matte. Denne bruker jeg på dager hvor huden ser forferdelig ut, da den er så rå god på å dekke rødhet og acne. Jeg er positivt overrasket! Søsteren min derimot synes ikke noe stort om den...så tror det er smak og behag? Må bare prøve den. Kanskje få tester før du kjøper ;)

Mer Informasjon

Med Dior Forever og dens ikoniske langvarige Foundation-formel fremstår hudfargen feilfri og jevn, med mindre porer fra morgen til kveld. Denne behagelige flytende foundationen gir ikke bare en øyeblikkelig vakrere hud: det forbedrer hudens utseende dag etter dag med en formel beriket med nøye utvalgte pleiende ingredienser som avdekker hudens fulle sensualitet. Dior Forever gir huden en fløyelsmyk matt finish. Dior Forever er også tilgjengelig i Dior Forever Skin Glow for en strålende finish.
"Den matte finishen – hvis den er strålende – er feilfri. Det er alltid flatterende, under alle forhold. Den jevner ut hudtonen og minsker synligheten av skjønnhetsfeil og fine linjer." Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup
Hudtype:Fet|Kombinert
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331