Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral
Face & Body Foundation 1N Neutral

Face & Body Foundation 1N Neutral

DIOR BACKSTAGE

Prøv Dior Backstage Face & Body Foundation, den kommer i 40 farger med en naturlig finish, den er vannfast. Foundation skaper den dekkevnen du måtte ønske.
380 kr
1N Neutral
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

CRH | 08-09-2019
Denne foundation er som en arbeidshest for meg: holder i timesvis, til og med gjennom hard, svettede treningsøkter. Lett dekk med første lag, medium-full dekk med andre lag. Er tynn og ser naturlig ut, behagelig å bruke. Dog trenger jeg en fuktighetsgivende primer under for at den ikke skal se for matt/tørr ut. Bruker minimal med pudder med denne da den setter ganske raskt. En klar favoritt!
Anna | 20-08-2019
Heilt super! Veldig tyntflytende konsistens, så beautyblender er helt super for å få ett best mulig resultat. Veldig drøy i bruk, og er helt konge på min hud som sliter litt med eksem i ansiktet til tider. Veldig nøytral og fin lukt.
Syvsover | 27-06-2019
Medium dekkende ved første påføring, og svært dekkende ved 2 påføring. Anbefaler å bruke beautyblender pga konsistensen. Passer for kombinert/fet hud. Denne kan virke dewy først, men la den sitte i 2 min før du bruker solpudder, highlighter eller blush oppå. Helt fantastisk foundation for sommeren og fuktige temperaturer.

Mer Informasjon

Prøv Dior Backstage Face & Body Foundation, den kommer i 40 farger med en naturlig finish, den er vannfast. Foundation skaper den dekkevnen du måtte ønske. Dior Backstage Face & Body Foundation er makeupartisternes hemmelige våpen for å skape en øyeblikkelig feilfri finish med oppbyggbar dekk, fra lett og naturlig glød til full dekk. Dior Backstage Face & Body Foundation er testet og godkjent av alle Diors professionelle makeupartister.* Med sin flytende konsistens, naturlige finish og oppbyggbare dekkevne gir denne foundation en skreddersyd intensitet.*91 % av kvinnene opplevede en fantastisk holdbarhet.**95 % av kvinnene opplevede en feilfri finish.
Formlen indeholder skønhedsforbedrende pigmenter og giver huden en sund glød med en fejlfri finish, både i naturligt og kunstigt lys. Dior Backstage Face & Body Foundation er vandfast og giver en usynlig dækning, der modstår ekstreme forhold: træning, vand, ekstreme temperaturer og fugtige omgivelser. Naturlig og holdbar finish, også i det skarpe lys backstage og på catwalken. Med 40 farver med 16 forskellige intensiteter og 6 undertoner, er der en Dior Backstage Face & Body Foundation til alle, uanset hudtone. ""Det er mit stjerneprodukt. Jeg ønskede 16 forskellige intensiteter, men især 6 undertoner: pink, oliven, gul, beige ... Der er i alt 40 farver, så der er en farve, der matcher alle - uanset hudtone"", fortæller Peter Philips, Creative & Image Director for Dior Makeup. Den naturlige og lysende finish er perfekt til hele kroppen. Formlen afslører hudens naturlige udstråling og skjuler mindre skønhedsfejl på bryst og skuldre etc.
Lett og naturlig dekk:
Bruk fingertuppene til å påføre foundation lett på huden.
Medium dekk:
Påfør 2 lag med Light Coverage Foundation Brush N 11 fra midten av ansiktet og utover.
Full dekk:
Påfør opp til 3 lag foundation med sirkulære bevegelser.
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331