Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Clinique Clinique iD BB-Gel + Fatigue Face Skincare Kit

Vurderinger
Pris
420 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
En helt ny type fuktighetskrem som gir deg både fuktighet og pleie tilpasset din hud, på din måte.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Clinique iD BB-Gel + Fatigue Face Skincare Kit
p94012822
v94012823
Clinique
NOK
420
En helt ny type fuktighetskrem som gir deg både fuktighet og pleie tilpasset din hud, på din måte. Kombinerer en fuktighetsgivende base med Dramatically Different™ Moisturizing BB med en patron som inneholder et aktivt konsentrat spesielt for sliten hud.
Dramatically Different™ Moisturizing BB-gel kombinerer 8 timer fuktighet med Transforming Tint Release TechnologyTM, som tilfører huden en lett farge som jevner ut hudtonen og gir en naturlig perfekt hud. Konsentrerte aktive ingredienser i patronen tilfører huden energi og øker gløden, og bidrar til å gi nytt liv til sliten, livløs hud.
Settet inneholder: --Clinique iD Dramatically Different Moisturizer, 3.9 fl. oz. --Clinique iD Active Cartridge Concentrate, 0.34 fl. oz.
*Har du lagt merke til at fuktighetsbasen ikke er helt full? Dette er for at det skal være mulig å tilsette Active Cartridge Concentrate.
Nøkkelingredienser / Teknologi: Taurin tilfører huden nytt liv med fornyet glød. Custom-Blend Chemistry Technology™ isolerer de konsentrerte aktive ingrediensene i patronen fra basen, og leverer optimale resultater med hvert pumpetrykk ved å kombinere den nøyaktige dosen med konsentrerte aktive ingredienser og base, for den ultimate kundetilpassede opplevelse. Internasjonalt patentansøkt emballasje.
Allergitestet. 100 % parfymefri. Utviklet av hudleger. Ikke aknefremkallende.
• Før bruk settes Active Cartridge Concentrate inn i Hydration Base.
• Brukes to ganger daglig, morgen og kveld.
• Påføres ansikt og hals eller der det er behov.
• Renset, eksfoliert hud absorberer fuktighet bedre. For best resultat påføres produktet etter rens og Clarifying Lotion.
EAN:
0192333015629

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.