Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Capture Totale Serum Foundation 020 Light Beige
Capture Totale Serum Foundation 020 Light Beige
Capture Totale Serum Foundation 020 Light Beige

Capture Totale Serum Foundation 020 Light Beige

DIOR

Makeup og hudpleie i ett. En serum-foundation som jevner ut hudtonen og gir glød, samtidig som den korrigerer tegn til aldring. Satengaktig finish med medium dekkevne.
760 kr
020 Light Beige

Omtaler

Inger | 11-03-2017
Bomkjøp. Dyreste og dårligste foundation jeg noengang har kjøpt. Helt ubrukelig på min tørre vinterhud. Gir overhode ingen glød, ser bare tørt ut, og porene syns mye bedre.
Kristine BV | 28-02-2017
Hadde så lyst til å like denne. Så etter en lett og funktighetsgivende foundation, og etter å ha prøvd denne på hånden i butikken, tenkte jeg at dette måtte bli bra. Fikk med meg en tester hjem, selv om ekspeditrisen ikke ville anbefale meg CT. Hun mente jeg ville bli blank og oljete av den. Applikasjonen var enkel, men fargen endret seg kjapt på huden. Først så det ut som perfekt match, men etter 30 min begynte jeg å se ut som en ompa lompa. Jeg bli alt annet enn blank og oljete. Helt tørr i maska. Ga jo ingen fukt... Skuffende.
Hilde Alstad Berg | 20-02-2016
En utrolig flott foundation til "voksen "hud,god dekkevne, "flyter" inn i huden ,å etterlater huden glatt å fin.Nydelig farge ( 010 ivory)

Mer Informasjon

Makeup og hudpleie i ett. En serum-foundation som jevner ut hudtonen og gir glød, samtidig som den korrigerer tegn til aldring. Satengaktig finish med medium dekkevne. SPF 25
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331