Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

L'Oréal Professional

Eugène Schueller, en sann pioneer innen forskning, brukte sin visdom til å tilby pålitelige løsninger for frisørenes behov. Han skapte de første sikre håfargene; Oréal. Med dette lagde grunnleggeren vår den første bindingen i det som fremdeles er vårt DNA: forskning og innovasjon innen skjønnhet. L’Oréal Professionnel er forpliktet til å hjelpe frisører i deres daglige virksomhet, ved å forbedre deres arbeidsforhold, lære dem de siste stylingteknikkene og utvikle tjenester som viser deres ekspertise. Målet vårt er å tilby hver og én i hele verden det beste innen skjønnhet når det kommer til kvalitet, effektivitet, sikkerhet, oppriktighet og ansvar for å tilfredsstille alle skjønnhetsbehov og -ønsker i et uendelig mangfold.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331