Kylie By Kylie Jenner - KICKS - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på bestselgende makeup! Gjelder til og med søndag. Se alle produkter her!

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner

Kylie Jenner en av verdens meste kjente personer på sosiale medier med over 300 millioner følgere! Hun er en suksessfull entreprenør, skjønnhetsmogul, tv personlighet og stilikon som i 2018 prydet forsiden av Forbes Magazine som den youngest ever self made billionaire. I november 2015 lanserte Kylie sitt kosmetikkmerke, Kylie Cosmetics, som er inspirert av hennes kjærlighet for sminke og lidenskap for business. I 2019 fortsatte Kylie å bygge sitt imperium ved å lansere Kylie Skin, en hudpleieserie med veganske produkter som passer alle hudtyper. I 2024 utvidet Kylie Jenner sitt imperium med lanseringen av en ny duft, Cosmic Kylie Jenner.

Lepper

Base

Parfyme

Hudpleie

KYLIE COSMETICS

"Jeg skapte Kylie Cosmetics for å gi mine fans makeup-produkter som jeg selv elsker å bruke hver eneste dag.  Etter relanseringen av merkevaren har jeg nå mitt mest ikoniske ”Lip Kit” som er et av mine ”must haves”. Du finner også blush, bronzer, highlighter, lipgloss, matte liquid lipstick, øyenbrynsprodukter og eyelinere i sortimentet. Det som er viktig for meg er at mine produkter er svært pigmenterte og av høy kvalitet."

Kylie’s personal favorites

KYLIE FRAGRANCES

Cosmic by Kylie Jenner er designet som et kunstverk fra en annen verden, og den skulpturelle flasken er formet slik at den passer perfekt i håndflaten din. Den unike formen, som er forskjellig fra alle vinkler, representerer kjærlighetens evig foranderlige natur, og det speilvendte lokket reflekterer bildet ditt og minner deg om å vise deg selv kjærlighet og ynde.

KYLIE SKIN

For meg har det alltid vært viktig med en god hudpleierutine, slik at makeupen skal få best mulig resultat. Derfor lanserte jeg Kylie Skin etter Kylie Cosmetics, da hudpleie og makeup går hånd i hånd. Vi har jobbet grundig med dette for å få utviklet de beste produktene, og det er helt uvirkelig at hudpleieserien endelig er her.  Jeg har lært mye av å bygge opp Kylie Cosmetics, og denne verdifulle kunnskapen har jeg tatt med meg videre til Kylie Skin. Å lage en ny hudpleieserie har til tider vært utfordrende, men vi er endelig i mål! Jeg har utviklet de beste produktene som er veganske og dermatologisk testet.

Kylie’s personal favorites

62 produkter
Sorter: Mest kjøpte
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024