Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

KICKS Beauty makeup

26 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Beauty har et bredt sortiment innen sminke. Her finner du allt du trenger til hverdag- og festmakeupen. KICKS Beauty tilbyr prisgunstige primers, foundations, concealers, rouge og herlige glow- og conturingpaletter for den beste basemakeupen. KICKS Beautys øyenskyggepaletter finner du i nude, mørkere øyenskygger for en smokey eyes makeup eller herlig skimmer øyenskygge. KICKS Beauty mascara finnes i ulike varianter som separerer og gir volum til øyenvippene. For å avslutte din makeup har man leppestift, lipgloss, liquid lipstick, penstick og lipliner i en mengde ulike nyanser og varianter. For enkel påføring finner du en mengde ulike profesjonelle sminkekoster og pensler. Kjøp KICKS Beauty sminke online eller i din KICKS butikk. 

  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331