Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

KICKS Beauty makeup

33 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Beauty har et bredt sortiment innen sminke. Her finner du allt du trenger til hverdag- og festmakeupen. KICKS Beauty tilbyr prisgunstige primers, foundations, concealers, rouge og herlige glow- og conturingpaletter for den beste basemakeupen. KICKS Beautys øyenskyggepaletter finner du i nude, mørkere øyenskygger for en smokey eyes makeup eller herlig skimmer øyenskygge. KICKS Beauty mascara finnes i ulike varianter som separerer og gir volum til øyenvippene. For å avslutte din makeup har man leppestift, lipgloss, liquid lipstick, penstick og lipliner i en mengde ulike nyanser og varianter. For enkel påføring finner du en mengde ulike profesjonelle sminkekoster og pensler. Kjøp KICKS Beauty sminke online eller i din KICKS butikk. 

;
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331