Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

Ekspertenes duftfavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om duftene de ikke kan få nok av!

Armani Ocean Di Gioia EdP 30 ml

– Min favorittduft med frisk citrus og jasmin. Sandeltre og musk gir en fin balanse og dybde. Ren og frisk duft i eau de parfum som sitter hele dagen!

Maria, Skjønnhetsekspert KICKS Ålesund.

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet EdT 30 ml

- Denne duften er så god, med noter av hvit bringebær, blomster og krystallisert sukker har den helt klart blitt en ny favoritt hos meg.

Birgitte, skjønnhetsekspert KICKS Bystasjonen, Sandnes.

Armani My Way EdP 30 ml

– Elsker nye duften til Armani, My Way. Søt og god, bergamot og appelsinblomst. Varm sensuell duft, tuberose og jasmin, kan det bli bedre? Den gir meg en god følelse når jeg har denne søte gode duft på.

Connie, makeupartist KICKS Storsenter, Bergen.

 

Hugo Boss Nuit EdP 50 ml

– Hugo Boss Nuit er en duft som kler de fleste da den er passe frisk og søt, dufter behagelig og feminint. Perfekt for en kveld ute.

Madelen, hudpleier KICKS Torvbyen Fredrikstad

Gucci Guilty Pour Femme EdP 30 ml

– En nydelig orientalsk floral duft. Den er ren, feminin, lett pudret, elegant og tidløs. Ønsker du er duft som passer til alle anledninger, anbefaler jeg denne på det varmeste.Dette er en duft som høster mange komplimenter!

Alexis Vicktoria, makeupartist KICKS Alti Arendal

Les mer

Duftspesial - Høstens herligste parfymenyheter

Trend
Nyhetene høsten 2017 byr på massevis av romantikk og blomster – i alle fall i dufthyllem! Her er parfymenyhetene som du snart vil forelske deg i.

Gucci Bloom - Mesterdesignerens nye duft

Trend
Med sin perfekte balanse mellom eksentrisk sjarm og sans for retrodetaljer har anerkjente Alessandro Michele blåst nytt liv i det tradisjonsrike motehuset Gucci. Nå har mesterdesigneren brukt sin unike stil til å skape en duft: den kommende klassikeren Gucci Bloom.

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

Vårens parfymer

Trend
Vårens parfymer er som vårblomstene – sarte og helt fantastiske! Disse fire favorittene blir du snart forelsket i.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Parfyme: Flower power

Slik gjør du
Søte, friske, krydret og elegante – det finnes en blomsterduft for alle, uansett hvilken type parfyme du foretrekker. KICKS hjelper deg med å finne din personlige favoritt bland blomsterduftene!

Parfymenyheter: Note to self

Eksperttips
Blomstrete, krydret eller pudderaktig – hvilken duftnote får hjertet ditt til å slå et ekstra slag? KICKS hjelper deg med å finne din favoritt blant sesongens duftnyheter.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331