Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

Tips og triks for å påføre highlighter

Eksperttips
En skinnende highlighter er den beste måten å trylle frem drømmeglow på øyeblikkelig. KICKS gir deg påføringstipsene og veileder deg til produktene som får huden din til å stråle!

Hvilken highlighter skal jeg velge? 

Ta utgangspunkt i din hudtype og hvilken effekt du liker, når du velger highlighter. Som regel er fetere hudtyper finere i en litt pudderaktig glød, som ikke fremhever blankheten i huden, mens tørrere og moden hud får finere glød av kremprodukter. Foretrekker du naturlig effekt, er en flytende highlighter uten glitter og metallskimmer det beste valget. Velg også gjerne en varm farge nær din egen hudtone. Hvis maksimal glow er din greie, legger du først et lag med et skimrende kremprodukt som du så topper med et glødpudder for å få huden til å virkelig stråle!

Hvor skal jeg påføre highlighteren?

Highlighter legger du på de høyeste punktene i ansiktet, slik at de blir fremhevet litt ekstra. Det får ansiktet ditt til å se mer skulpturert ut, samtidig som du får masse glød. Legg i første rekke glød på kinnbena og opp på brynsbena i en C-form. Stryk deretter highlighter langs neseryggen og over amorbuen. Avslutt ved å ta litt på nesetippen og mellom øyebrynene. Hvis du har et antrekk som viser kragebena, er det fint å gi dem også litt ekstra glød.

Hvilket verktøy skal jeg bruke for å legge highlighter?

Hvilket verktøy som passer best, er avhengig av om du jobber med en highlighter i krem- eller pudderform. Syntetiske makeuppensler og koster passer til begge deler. De er lette å rengjøre og dessuten veganske. En stor makeupsvamp, også kalt blending sponge, er toppen sammen med en kremet eller flytende highlighter. Bare husk å fukte svampen først, slik at den ikke suger til seg for mye produkt.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331