Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Stjernenes makeupartist ”Makeup gir selvtillit!”

Intervju
Buxoms makeupartist Ash K Holm sminker stjernene i Hollywood og har navn som Kim og Khloe Kardashian blant sine faste kunder. Her forteller hun til KICKS om de hotteste trendene på den røde løperen.

Hvilke makeuptrender er størst på den røde løperen akkurat nå? – For øyeblikket ser vi mye fargesterk øyemakeup. Trikset for å få fargene fine rundt øynene er å plassere skyggen riktig. For eksempel blir en knallrosa øyenskygge, som er en flott partyfarge, kjempefin om du legger den bare i den indre eller ytre øyekroken. Det er også veldig trendy å legge fargen bare under øyet. Noe som også er aktuelt, er 90-tallets supermodell-look med nøytral base, nudefargete lepper og en matt brun øyenskygge, som fargen Filthy Rich. Og så krever jo den røde løperen mye mascara!

Buxom er mest kjent for sine populære lipgloss og leppestifter. Hva er dine personlige favoritter? – Jeg har to favoritter: Full-On Lip Cream i fargen Dolly og Full-Force Plumping Lipstick i fargen Goddess, som begge har en undertone som passer stilen min. Jeg bruker begge like mye til mine klienter. Med Plumpline Lip Liner under kan jeg skreddersy en perfekt nyanse til hver enkelt person.

Buxom har nettopp lansert den nye mascaraen Xtrovert Mascara. Fortell mer om den! – Den er fantastisk! Når jeg vil skape en dramatisk løsvippelook, er den førstevalget. Den gir masse volum og lengde i ett strøk, uten at jeg må bygge opp flere lag. Dessuten bøyer den vippene veldig fint, og de holder seg buet hele dagen! Jeg liker også at den er longwear og sitter godt selv om den ikke er vannfast.

Hva er dine beste tips for en enkel, fin hverdagsmakeup? – En fin base med glød, et lag mascara og lipgloss holder lenge. Jeg skaper glød med Divine Goddess Luminizer eller en frosty øyenskygge. Jeg liker også den monokrome trenden, der samme nyanse blir brukt på øyne, kinn og lepper. Til det bruker jeg gjerne rougen Wanderlust PrimerInfused Blush, som har innebygd primer, på både øyne og kinn.

Hva betyr makeup for deg? – Jeg elsker å få kundene til å føle seg fine med makeup. Makeup gir selvtillit! Jeg blir glad av å få mennesker til å stråle.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331