Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Stjernenes makeupartist ”Makeup gir selvtillit!”

Intervju
Buxoms makeupartist Ash K Holm sminker stjernene i Hollywood og har navn som Kim og Khloe Kardashian blant sine faste kunder. Her forteller hun til KICKS om de hotteste trendene på den røde løperen.

Ash K. Holms favorittprodukter

Shop Buxom

Hvilke makeuptrender er størst på den røde løperen akkurat nå? – For øyeblikket ser vi mye fargesterk øyemakeup. Trikset for å få fargene fine rundt øynene er å plassere skyggen riktig. For eksempel blir en knallrosa øyenskygge, som er en flott partyfarge, kjempefin om du legger den bare i den indre eller ytre øyekroken. Det er også veldig trendy å legge fargen bare under øyet. Noe som også er aktuelt, er 90-tallets supermodell-look med nøytral base, nudefargete lepper og en matt brun øyenskygge, som fargen Filthy Rich. Og så krever jo den røde løperen mye mascara!

Buxom er mest kjent for sine populære lipgloss og leppestifter. Hva er dine personlige favoritter? – Jeg har to favoritter: Full-On Lip Cream i fargen Dolly og Full-Force Plumping Lipstick i fargen Goddess, som begge har en undertone som passer stilen min. Jeg bruker begge like mye til mine klienter. Med Plumpline Lip Liner under kan jeg skreddersy en perfekt nyanse til hver enkelt person.

Buxom har nettopp lansert den nye mascaraen Xtrovert Mascara. Fortell mer om den! – Den er fantastisk! Når jeg vil skape en dramatisk løsvippelook, er den førstevalget. Den gir masse volum og lengde i ett strøk, uten at jeg må bygge opp flere lag. Dessuten bøyer den vippene veldig fint, og de holder seg buet hele dagen! Jeg liker også at den er longwear og sitter godt selv om den ikke er vannfast.

Hva er dine beste tips for en enkel, fin hverdagsmakeup? – En fin base med glød, et lag mascara og lipgloss holder lenge. Jeg skaper glød med Divine Goddess Luminizer eller en frosty øyenskygge. Jeg liker også den monokrome trenden, der samme nyanse blir brukt på øyne, kinn og lepper. Til det bruker jeg gjerne rougen Wanderlust PrimerInfused Blush, som har innebygd primer, på både øyne og kinn.

Hva betyr makeup for deg? – Jeg elsker å få kundene til å føle seg fine med makeup. Makeup gir selvtillit! Jeg blir glad av å få mennesker til å stråle.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331