Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Long-lasting basemakeup med NARS

Eksperttips
NARS nye foundation og concealer har landet hos oss på KICKS! KICKS makeupartist Åsa viser steg for steg hvordan du fikser en perfekt fløyelsaktig base med NARS Soft Matte Complete Collection og gir deg de beste foundation tipsene som gjør at basen din holder hele dagen – og kvelden.

VELG FARGE 

NARS Soft Matte Complete Foundation er tilgjengelig i 34 nyanser, slik at du enkelt kan finne en farge som passer perfekt til hudtonen din. Det riktige valget er nyansen som matcher hudtonen på halsen din. Prøv derfor fargen på kjevelinjen i stedet for på kinnet eller håndenNARS Soft Matte Complete Foundation er dekkende uten å være kakete og sitter veldig lenge. Den balanserer også fet hud og reduserer glans i flere timer samtidig som den fukter ved hjelp av hyaluronsyre.  

PÅFØR MED BØRSTE 

En foundationbørste med hårstrå som sitter veldig tett gir et mer dekkende resultat og passer til NARS Soft Matte Complete Foundation, som er både dekkende og enkel å påføre. Arbeid med raske sirkulære bevegelser slik at produktet blir jobbet ordentlig inn i huden din. Det gir enda bedre holdbarhet og en fin naturlig matt overflate.  

LEGG CONCEALER 

Om du velge å bruke concealer før eller etter foundation er et spørsmål om smak og avhenger av hva du vil skjule. NARS Soft Matte Complete Foundation er dekkende og du kan derfor med fordel bruke concealer etter, når du ser hva som fortsatt skal dekkes. NARS Soft Matte Complete Concealer gir veldig høy dekning og er tilgjengelig i mange farger, slik at du kan matche fargen på foundationen din. Det gir også en jevnere hudoverflate både umiddelbart og på lang sikt, takket være ingredienser som peptider, hyaluronsyre og en cocktail av vitamin A, C og E.  

VARM OPP ANSIKTET

Varm opp ansiktet ditt med et av NARS Bronzing Powder, tilgjengelig i både matt og glødende finish, og gi kinnene en skinnende rødme med NARS ikoniske rouge i fargen Orgasm, som passer til alle hudtoner.  

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331