Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Long-lasting basemakeup med NARS

Eksperttips
NARS nye foundation og concealer har landet hos oss på KICKS! KICKS makeupartist Åsa viser steg for steg hvordan du fikser en perfekt fløyelsaktig base med NARS Soft Matte Complete Collection og gir deg de beste foundation tipsene som gjør at basen din holder hele dagen – og kvelden.

Få looken

Shop NARS

VELG FARGE 

NARS Soft Matte Complete Foundation er tilgjengelig i 34 nyanser, slik at du enkelt kan finne en farge som passer perfekt til hudtonen din. Det riktige valget er nyansen som matcher hudtonen på halsen din. Prøv derfor fargen på kjevelinjen i stedet for på kinnet eller håndenNARS Soft Matte Complete Foundation er dekkende uten å være kakete og sitter veldig lenge. Den balanserer også fet hud og reduserer glans i flere timer samtidig som den fukter ved hjelp av hyaluronsyre.  

PÅFØR MED BØRSTE 

En foundationbørste med hårstrå som sitter veldig tett gir et mer dekkende resultat og passer til NARS Soft Matte Complete Foundation, som er både dekkende og enkel å påføre. Arbeid med raske sirkulære bevegelser slik at produktet blir jobbet ordentlig inn i huden din. Det gir enda bedre holdbarhet og en fin naturlig matt overflate.  

LEGG CONCEALER 

Om du velge å bruke concealer før eller etter foundation er et spørsmål om smak og avhenger av hva du vil skjule. NARS Soft Matte Complete Foundation er dekkende og du kan derfor med fordel bruke concealer etter, når du ser hva som fortsatt skal dekkes. NARS Soft Matte Complete Concealer gir veldig høy dekning og er tilgjengelig i mange farger, slik at du kan matche fargen på foundationen din. Det gir også en jevnere hudoverflate både umiddelbart og på lang sikt, takket være ingredienser som peptider, hyaluronsyre og en cocktail av vitamin A, C og E.  

VARM OPP ANSIKTET

Varm opp ansiktet ditt med et av NARS Bronzing Powder, tilgjengelig i både matt og glødende finish, og gi kinnene en skinnende rødme med NARS ikoniske rouge i fargen Orgasm, som passer til alle hudtoner.  

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331