Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Long-lasting basemakeup med NARS

NARS nye foundation og concealer har landet hos oss på KICKS! KICKS makeupartist Åsa viser steg for steg hvordan du fikser en perfekt fløyelsaktig base med NARS Soft Matte Complete Collection og gir deg de beste foundation tipsene som gjør at basen din holder hele dagen – og kvelden.

VELG FARGE 

NARS Soft Matte Complete Foundation er tilgjengelig i 34 nyanser, slik at du enkelt kan finne en farge som passer perfekt til hudtonen din. Det riktige valget er nyansen som matcher hudtonen på halsen din. Prøv derfor fargen på kjevelinjen i stedet for på kinnet eller håndenNARS Soft Matte Complete Foundation er dekkende uten å være kakete og sitter veldig lenge. Den balanserer også fet hud og reduserer glans i flere timer samtidig som den fukter ved hjelp av hyaluronsyre.  

PÅFØR MED BØRSTE 

En foundationbørste med hårstrå som sitter veldig tett gir et mer dekkende resultat og passer til NARS Soft Matte Complete Foundation, som er både dekkende og enkel å påføre. Arbeid med raske sirkulære bevegelser slik at produktet blir jobbet ordentlig inn i huden din. Det gir enda bedre holdbarhet og en fin naturlig matt overflate.  

LEGG CONCEALER 

Om du velge å bruke concealer før eller etter foundation er et spørsmål om smak og avhenger av hva du vil skjule. NARS Soft Matte Complete Foundation er dekkende og du kan derfor med fordel bruke concealer etter, når du ser hva som fortsatt skal dekkes. NARS Soft Matte Complete Concealer gir veldig høy dekning og er tilgjengelig i mange farger, slik at du kan matche fargen på foundationen din. Det gir også en jevnere hudoverflate både umiddelbart og på lang sikt, takket være ingredienser som peptider, hyaluronsyre og en cocktail av vitamin A, C og E.  

VARM OPP ANSIKTET

Varm opp ansiktet ditt med et av NARS Bronzing Powder, tilgjengelig i både matt og glødende finish, og gi kinnene en skinnende rødme med NARS ikoniske rouge i fargen Orgasm, som passer til alle hudtoner.  

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort