Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Hudpleiende foundations

Trend
Den nye generasjonen foundations gir dobbelt effekt. Disse favorittene med innebygd hudpleie får huden din til å stråle – både øyeblikkelig og på lengre sikt!

Serumfoundation

Shop foundation her

I dag krever vi mer av makeupen, ikke minst av foundation, som i tillegg til å dekke ujevnheter og jevne ut hudtonen også skal pleie og gjøre huden vår bedre på sikt. De siste årene har nettopp foundation, BB-krem og CC-krem utviklet seg fra rene makeupprodukter til mer avanserte hybrider som pleier huden i dybden. De er fulle av hudelskende, aktive ingredienser som for eksempel antioksidanter, hyaluronsyre og niacinamid, og selvfølgelig SPF. Dagens makeupbase har rett og slett blitt en forlengelse av hudpleierutinen, og det å velge en foundation med innhold som passer for hudtypen din, er like selvsagt som å velge hudkrem eller serum etter behovene til huden din.

Antiage-cocktail for alle hudtyper 
Clinique Even Better Clinical Serum Foundation
Den nye foundationstjernen til Clinique gjør huden jevnere, mykere og mer fuktet på sikt, samtidig som den har middels til full dekkevne og beskytter mot sol. Even Better Clinical Serum Foundation inneholder hudpleieyndlinger som fuktighetsgivende hyaluronsyre, glødgivende vitamin C og utjevnende salisylsyre – tre ingredienser som er bra for de aller fleste hudtypene. 

Utjevnende glød for moden hud
Clarins Everlasting Youth Fluid
Foryngende Everlasting Youth Fluid er rene drømmen for moden hud. Den inneholder glyserin og arganolje som hjelper huden til å holde på fuktighet, foryngende rødalger, ekstrakt av urten sikori som gir glød, og oppstrammende havresukker. Dessuten får huden mediumdekkende farge, SPF 15 og superglød. 

Balanserende favoritt for fet hud
IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Oil-Free Matte
Suksessproduktet fra IT Cosmetics har blitt verdensberømt for sin fine finish og sitt hudpleiende innhold og finnes i tre varianter. Akkurat denne er oljefri og dekkende og pleier fet hud. Til hjelp har den rensende aktivt kull, beroligende tea tree-ekstrakt og leire som absorberer glans. Kollagen, peptider, niacin og antioksidanter pleier og forynger huden. Resultatet er en balansert hud med mindre synlige porer, som holder seg matt og fin hele dagen. Dessuten har den høy solfaktor.

Styrkende prebiotika for sensitiv og irritert hud
BeautyAct Prebiotic Defence Creamy Foundation
Denne fløyelsmyke hybriden fra BeautyAct inneholder prebiotika, som er en av de aller mest trendy ingrediensene i hudpleie akkurat nå. Huden elsker prebiotika med sine styrkende egenskaper. Den gir næring til de gode bakteriene på hudoverflaten, slik at hudbarrieren blir mer motstandsdyktig. Alle hudtyper har godt av prebiotika, men en sterkere barriere er ekstra bra for stresset, akneutsatt og irritert hud. Prebiotic Defence Creamy Foundation smelter inn huden din og gir en naturlig finish samtidig som den tilfører fuktighet.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331