Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Eksperttips: Få en leppestift som sitter

Eksperttips
En lekker leppestift som sitter i timevis er ikke umulig med de riktige knepene. KICKS makeupartist viser deg – trinn for trinn – hvordan du raskt kan fikse en perfekt rød leppestift som sitter hele dagen og kvelden!

Perfect Lips – lekre og holdbare lepper på 5 minutter

Trinn 1 Start med en leppeprimer.
Gi leppene en god base med en leppeprimer som fukter, visker ut og gir leppestiften bedre feste, slik at du har de aller beste forutsetningene for at den skal sitte lenge. Primeren sørger også for at leppeproduktet du velger legger seg jevnt og godt på leppene. 

Trinn 2 Bruk en leppepenn på hele leppene.
Marker leppenes kontur med en godt spisset leppepenn i samme farge som leppestiften du har valgt. Pennen bidrar til å gjøre leppeproduktet mer holdbart, slik at det tåler mer slitasje før fargen svekkes. Samtidig gjør pennen fargen mer intens. Start på midten av amorbuen og tegn en symmetrisk M før du går videre ut mot sidene. Start deretter midt på underleppen og gå utover mot sidene. Når du begynner midt på munnen er det lettere å skape en velbalansert fasong. Fyll deretter inn hele leppene med pennen, slik at munnen er dekt med fargen.

Trinn 3 Smil bredt og bruk pennen til å fylle inn alle små linjer.
Gjør leppekonturen enda mer holdbar ved å smile bredt og bruke pennen til å fylle inn alle små linjer med en smal leppepensel i syntet. Leppepennen tetter konturens linjer, der leppestift normalt flyter utover. Penseltipset gjør også leppekonturen enda tydeligere.

Trinn 4 – Påfør leppestiften med en pensel.
Påfør en leppestift i samme nyanse som leppepennen. Velg gjerne et produkt som er "long lasting". Bruk en syntetisk pensel til leppene for å få en så jevn kontur som mulig. En pensel med syntetiske fibre passer best til mer kremete produkter, siden de er enklere å rengjøre. Påfør pudder over det første laget med et transparent løspudder og en stor pudderbørste, og påfør enda et lag med leppestift hvis du ønsker en ekstra dekkende farge og maksimal holdbarhet.

Trinn 5 Endre finish.
Hvis du vil, kan du endre leppestiftens finish. En lettanvendelig mattgjørende gel eller et transparent løspudder skaper enkelt en matt finish. Øyenskygge eller rouge i samme farge som leppestiften er også flott for å skape en ny finish, samtidig som det gjør fargen ekstra dyp og pigmentert. Speilblanke lepper fikser du enkelt ved å bruke lipgloss over leppefargen. Velg en lipgloss uten farge eller en i samme nyanse som leppestiften.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331