Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Få en leppestift som sitter

Eksperttips
En lekker leppestift som sitter i timevis er ikke umulig med de riktige knepene. KICKS makeupartist viser deg – trinn for trinn – hvordan du raskt kan fikse en perfekt rød leppestift som sitter hele dagen og kvelden!

Trinn 1 – Start med en leppeprimer

Gi leppene en god base med en leppeprimer som fukter, visker ut og gir leppestiften bedre feste, slik at du har de aller beste forutsetningene for at den skal sitte lenge. Primeren sørger også for at leppeproduktet du velger legger seg jevnt og godt på leppene. 

Trinn 2 – Bruk en leppepenn på hele leppene

Marker leppenes kontur med en godt spisset leppepenn i samme farge som leppestiften du har valgt. Pennen bidrar til å gjøre leppeproduktet mer holdbart, slik at det tåler mer slitasje før fargen svekkes. Samtidig gjør pennen fargen mer intens. Start på midten av amorbuen og tegn en symmetrisk M før du går videre ut mot sidene. Start deretter midt på underleppen og gå utover mot sidene. Når du begynner midt på munnen er det lettere å skape en velbalansert fasong. Fyll deretter inn hele leppene med pennen, slik at munnen er dekt med fargen.

Trinn 3 – Smil bredt og bruk pennen til å fylle inn alle små linjer

Gjør leppekonturen enda mer holdbar ved å smile bredt og bruke pennen til å fylle inn alle små linjer med en smal leppepensel i syntet. Leppepennen tetter konturens linjer, der leppestift normalt flyter utover. Penseltipset gjør også leppekonturen enda tydeligere.

Trinn 4 – Påfør leppestiften med en pensel
Påfør en leppestift i samme nyanse som leppepennen. Velg gjerne et produkt som er "long lasting". Bruk en syntetisk pensel til leppene for å få en så jevn kontur som mulig. En pensel med syntetiske fibre passer best til mer kremete produkter, siden de er enklere å rengjøre. Påfør pudder over det første laget med et transparent løspudder og en stor pudderbørste, og påfør enda et lag med leppestift hvis du ønsker en ekstra dekkende farge og maksimal holdbarhet.

Trinn 5 – Endre finish

Hvis du vil, kan du endre leppestiftens finish. En lettanvendelig mattgjørende gel eller et transparent løspudder skaper enkelt en matt finish. Øyenskygge eller rouge i samme farge som leppestiften er også flott for å skape en ny finish, samtidig som det gjør fargen ekstra dyp og pigmentert. Speilblanke lepper fikser du enkelt ved å bruke lipgloss over leppefargen. Velg en lipgloss uten farge eller en i samme nyanse som leppestiften.

Lepper

Shop her

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331