Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Best i test solpudder 2021 ifølge våre klubbmedlemmer

Eksperttips
En bronzer eller ett solpudder er en perfekt måte å få fram vårfølelsen, men funker like bra når du ønsker litt ekstra glow. Vi hjelper deg med å finne den beste bronzeren – her er bronzerne og solpudderne som er best i test av våre klubbmeldemmer!

Best i test bronzers!

Se mer

Nars Bronzing Powder
«Dette er blitt min favorittbronzer! (i fargen laguna). Lett å bygge opp farge med, og den gir en så fin glød i tillegg. Ikke glitter, men glød» - Pernille

GUERLAIN Terracotta
Beste pudderet som finnes!! Har brukt det i mange år og jevner ut fargen i ansiktet helt perf-ekt og man ser sunn og frisk ut uten at man ser makeup'en. Sitter godt hele dagen uten at man kjenner den. Jeg er blond og litt blek på vinteren og ganske brun på sommeren, bruker 02 på vinteren for å få litt farge og 03 på sommeren for å jevne ut fargen. Anbefales virkelig!!» - Pia

Benefit Hoola Bronzer Orginal
«Dette produktet er helt fantstisk! Hver gang jeg har det på så får jeg mye skryt og at jeg ser naturlig brun ut. Lett å bygge på og legger seg veldig fint på huden». – Raisa

Smashbox Bronze Lights Warm Matte Bronze
«En perfekt bronzer som gir en veldig fin farge. Hvis man vil ha en naturlig look så kan man få det med denne. Den kan og bygges opp om man ønsker det. Elsker den!» - Mariam

BeautyAct Insta-Tan Bronzing Powder
«Perfekt farge, Night Out smelter inn i huden. Ser ut som ekte solfagre, gyllen men varm. Har lys olivenhud med mørke trekk. Finishen er naturlig matt, lett sateng uten å være like "bløt" som sensai. Elsker at den er helt uten glitter og shimmer. Håper det aldri går ut av produksjon!» - Katarina Bonnevie

Bobbi Brown Bronzing Powder Medium
«Fantastisk produkt! Går glatt over huden og sitter fint i mange timer. Har du dårlig tid og trenger å se fin ut er dette produktet det beste! Elsker det! Den er i min topp 3. Personlig har jeg veldig lys hud og den ser fortsatt super ut! Viktig at man ikke overøser produktet på børsten, man trenger ikke mye av denne for at den skal se fin ut! Dette produktet passer for deg som ønsker fint resultat uten å bruke for lang tid (selv om du kan det også), og den passer for både varm og kald hudtype. Anbefales på det sterkeste til den som måtte trenge litt glow.» - Helene

The Balm Bahama Mama Bronzing Powder
"Er det et solpudder jeg alltid sverger til er det Bahama Mama fra The Balm. Dette er perfekt for contouring, og er kjempefint kombinert med litt blush når det nærmer seg varmere tider for en varmere bronzer. Fin å bruke til lett øyenskygge også om du vil ha en matt tone. Prisen er i tillegg upåklagelig!" – Hannah

Anastasia Bronzing Powder
«Beste bronzeren jeg har brukt hittil! Gir en fin glød og farge til ansiktet. Anbefales på det sterkeste» - Julianne

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331