Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Det nye årets heteste hudpleienyheter 2021

Eksperttips
Inled det nye året med å oppdatere hudpleierutinen din med det aller nyeste! Vi guider deg gjennom årets første og viktigste hudpleienyheter for 2021 som allerede har kommet til KICKS!

Hudpleienyheter

Den nye bestevennen for problemhud

Shop her
 • Motvirker hudormer og urenheter ved hjelp av forskjellige syrer.
 •  Jevner ut hudoverflaten og hudtonen.
 • Tilfører fuktighet uten å føles fet.

Også hud som lett får hudormer, kviser og andre urenheter, trenger fuktighet for å være i balanse. Den nye kremen fra Glamglow inneholder tre forskjellige syrer (AHA-, BHA- og melkesyre) som sammen motvirker urenheter og løser opp tilstoppede porer. Samtidig sørger hyaluronsyre og glyserin for masse fuktighet og bidrar til å beskytte den naturlige fuktighetsbalansen, uten at huden føles fet eller oljete.

Antiage-effekt på en uke

Shop her
 • Motvirker aldringstegn som fine linjer og ujevn hudtone.
 • Tilfører fuktighet og forbedrer hudens spenst og restitusjon. 
 • Gir synlig effekt på sju dager.

Wow, for en suksess det ble da Dior oppdaterte sin hudpleieserie Capture Totale i fjor! Nå utvider de den bestselgende serien med Super Potent Rich Creme, som i likhet med andre Capture Totale-produkter er utviklet for å gi en komplett antiage-effekt. Med ingredienser som hyaluronsyre og naturlige planteoljer lover de synlige resultater allerede etter en ukes

Kjærlighet til tørr hud

Shop her
 • Ny hudpleieserie som renser skånsomt og gir fukt hele dagen.
 • Inneholder fuktighetsgivende, veganske planteekstrakter 
 • Passer alle hudtyper, spesielt tørr og fuktighetsfattig hud.

Tørr hud har behov for mild, men effektiv rens og for langtidsvirkende tilføring av fuktighet. bareMinerals nye hudpleieserie Smoothness inneholder veganske og naturlige ingredienser som gir tørr hud den ekstra kjærligheten den har behov for. Renseoljen fjerner smuss og makeup, også rundt øynene, uten å forstyrre fuktighetsbalansen i huden. Ansiktskremen brukes både morgen og kveld for å øke fuktighetsnivået i huden slik at den blir mykere, friskere og jevnere

Antiage + Antiblemish = sant

Shop her
 • Motvirker kviser, hudormer og røde prikker.

  Reduserer fine linjer og rynker. 

  Gir resultat på sju dager.

Er du over 30 år, men har fortsatt problemer med kviser, tilstoppede porer og røde prikker? Hudproblemer som før ble forbundet med tenårene, er nå vanlige selv lenge etter 30-årsdagen. Med Filorgas nye hudpleieserie Age-Purify må du ikke lenger velge mellom produkter med antiage-effekt og produkter som motvirker hudormer og andre urenheter. Age-Purify inneholder rensegel, fuktighetsserum, mattende fuktighetskrem og

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort