Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Perfekt basemakeup i 3 steg

KICKS makeupartister viser hvordan du fikser en fin og holdbar makeupbase med Smashbox i 3 enkle steg – prime, prefect, set! Alle produkter i filmen er veganske og cruelty-free!

1. PRIME

En primer forbereder huden din og legger grunnen for en perfekt makeupbase. Den gjør foundationen jevnere og hjelper den til å sitte bedre. Det finnes primere for alle hudtyper, for eksempel, fuktgivende, glansdempende, ut-glattende og glødgivende. Utgå fra hva din hud trenger, og hvilken finish du vil ha når du velger din favoritt. 

2. PERFECT

Hovedoppgaven til en foundation er å dekke ujevnheter og fargekorrigere huden din. Velg en variant som dekker akkurat så mye som du trenger, og liker. Hvilken finish som passer deg best, avhenger av hudtype og personlig smak. Oftest blir tørr og moden hud aller finest med en foundation som gir glød, mens en fetere hudtype og blandet hud, passer best med en semi-matt eller matt foundation.

3. SET

Avslutt makeupbasen din med en herlig setting spray, som både tilfører fuktighet og gjør at makeupen din sitter mye bedre. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331