Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Get the look: Kylie Glam

Nå har vi endelig Kylie by Kylie Jenner hos oss i KICKS! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du får Kylies velkjente glamorøse look med perfekt eyeliner, solkyssede kinn og supervakre nude-lepper.

 Trinn 1: Solkysset glow 

De perfekt solkyssete kinnene og tydelig contouring er en selvsagt del av Kylies glamorøse signaturlook. Bruk kosten til å legge solpudder i kinnskyggen, på kinnene, ved hårfestet og på haken med Pressed Bronzing Powder, som kommer i seks bronsefarger. Når du legger det varme pudderet på flere steder i ansiktet, får du en vakker og balansert solkysset look.

Trinn 2: Tydelig rouge 

Bruk kosten til å legge på rouge i en kald, vinterfrisk nyanse, som Winter Kissed, på kinnene. Plasser rougen midt på kinnene og blend sammen med bronzeren. Vær ikke redd for å la rougen synes godt. 

Trinn 3: Velformede bryn 

Få Kylies perfekt formede øyenbryn med øyenbrynspennen Kybrow, som finnes i seks nyanser. Den har en smal spiss som gjør det enkelt å forme tydelig fylte bryn som ser naturlige ut. Tegn opp den ytre formen på brynene før du tegner små streker mellom brynshårene dine. 

Trinn 4: Perfekt eyeliner 

Den skarpe og perfekt tegnede eyelineren er et must i Kylies velkjente makeuplook. Selv bruker hun den flytende eyelineren Kylie daglig. Begynn med en tynnere strek nærmest neseroten og la streken bli bredere ytterst. For at linjen skal bli så jevn som mulig, kan du lene penselen mot vippene. Støtten fra øyevippene gjør det lettere å få en skarp strek. Dessuten kommer eyelineren tett inntil vippekanten. Til slutt drar du ut eyelineren i en lang og knivskarp vinge. Du lager en skarp spiss på eyelinervingen ved å dra den ut med en ren skråskåret pensel. 

Trinn 5: Luksuriøse lepper 

Nude-lepper med tydelige konturer og fyldig volum er et av Kylies kjennemerker. Bruk først en leppeblyant til å tegne opp konturen på leppene, slik at konturene dine kommer skarpere og tydeligere frem. Fyll gjerne i farge på resten av leppene med leppeblyanten også, slik at leppefargen blir ekstra holdbar, og legg deretter på flytende leppestift i samme farge som blyanten. I Kylies Lip Kit får du en leppeblyant og en matt, flytende leppestift i matchende farger. Fargen Bare gir deg den perfekte nude-nyansen. Rund av det hele med å legge på den speilblanke lipglossen High Gloss i samme nyanse som leppestiften. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331