Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

På alles lepper: BeautyAct!

Leppestift i nøyaktig riktig farge er avgjørende for hele makeuplooken! Nå lanserer BeautyAct tre nyheter som gjør det lettere å få til de perfekte leppene. Sånn her gjør du for å sette leppene dine i fokus.

1. Forbred med fukt
Fuktighet er alfa og omega for å få leppestiften til å legge seg pent og sitte lenge. Begynn med å peele leppene med en leppeskrubb. Tilfør fuktighet med BeautyAct sitt nye leppeserum som kommer i tre fine farger og gir leppene dine fuktighet på dypet. 

2.Grunn med primer
Grunn leppene fine med en primer før du legger på leppefarge. Den myker opp leppene fine uten å gjøre dem for glinsende og skaper en god base som får leppeproduktet til å sette seg bedre. 

3. Velg riktig leppefarge
Med en matt leppestift fremgever du gløden i huden, men en glossy finish er perfekt når du vil ha en litt mer natulig look. Det samme gjelder for fargen, der mer pigment gir en dramatisk fargeeffekt og en mer transparant nyanse passer når du foretrekker en hverdagslook. BeautyActs sine siste tilskudd i leppestiftfamilien, Stay On Semi-Matte Lipstick, er en høypigmentert leppestift som gir en kremete halvmatt finish. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022