Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

LANCÔME HYPNÔSE FEIRER 15 ÅR: ELSKET KLASSIKER

Hvert minutt selges det 13 eksemplarer av Lancômes ikoniske maskara Hypnôse rundt om i verden. I år fyller den elskede klassikeren 15 år – men hvorfor er den egentlig så populær?

NÅR DU SPØR MAKEUPBRUKERE rundt omkring i verden hva som er det absolutt viktigste produktet i sminkepungen deres, svarer de aller fleste spontant «mascara». Likevel er mange av oss fortsatt på jakt etter en mascara som er den perfekte for nettopp oss. For selv når det gjelder øyevipper har vi alle ulike forutsetninger, og vi ønsker også ulike resultater av vår mascara. Det er én av grunnene til at så mange mascaraelskereover hele verden har funnet sin rette blant Lancômes fire varianter av mascaraen Hypnôse.

Originalen, som feirer 15-årsjubileum i år, gjør det mulig å bygge opp volumet på vippene, lag på lag, så de blir akkurat så fyldige og lange som du vil ha dem.

Hypnôse Drama gir mer intensivt volum. 

Hypnôse Volume-À-Porter definerer og forlenger vippene.

 Hypnôse Doll Eyes fokuserer på både volum og separasjon.

For deg som skal i bryllup eller drive med andre tårevåte aktiviteter, eller som bare har oljete øyelokk, finnes det selvsagt også vannfaste versjoner av Hypnôse.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331