Duft av sommer! Gode blomsterparfymer å bruke akkurat nå - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på bestselgende makeup! Gjelder til og med søndag. Se alle produkter her!

Duft av sommer! Gode blomsterparfymer å bruke akkurat nå

Noter av romantiske roser, oppfriskende sjasmin og solrik appelsinblomst. Vårens flasker er fylt til randen av magiske blomster. Plukk din egen duftbukett!
Del

VILLBLOMST

Drømmer du om å bli ett med naturen? Med duftnoter som sjasmin, vetiver og bananblomst minner denne dristige duften om en herlig bukett av villblomster. Et dufteventyr det er umulig å motstå!

DUFT AV SJASMIN

På jakt etter en ny sommerduft? Gucci ønsker den nye årstiden velkommen med harmonisk sjasmin, oppkvikkende mandarin og søtt sandeltre.

I ROSEHAGEN

Se for deg en fortryllende rosehage en sen augustkveld. I denne forføreriske duften med romantiske toner er det rosen som dominerer. Med toppnoter av bringebær og rose som forenes med sjasmin, peoner, musk og vanilje, er det vanskelig å unngå kjærlighet ved første blikk!

FRUKTIG BUKETT

I denne duftopplevelsen møter saftig pære en kraftfull bukett av valmuer. Duften forener også bulgarsk rose, elegant sjasmin og sensuell gardenia i en kombinasjon som leder tankene hen til en varm sommerdag.

TROPISK HETE Med en duft av ananas og appelsinblomst minner denne solrike blomsterduften om et tropisk paradis. I tillegg til den oppkvikkende appelsinblomsten i hjertet av duften, finner du også noter av kokosvann og den søte, eteriske oljen ylang-ylang.

Del

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024