Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Sett opp håret enkelt og fint med en hårstrikk! Her finner du hårstrikker som bevarer elastisiteten i månedsvis. Selv om du har en tykk hestehale, så finnes det hårstrikker som er så tøyelige at det ikke er noe problem å sette opp håret, og hvis du trenger ekstra støtte, bruker du bare to eller flere strikker. Iblant er det så klart vanlige, enkle, svarte hårstrikker man vil ha, men en liten fargeklatt i form av en fargeglad strikk blir ofte et artig innslag i et antrekk. Hvorfor ikke matche klærne dine og stilen din med en fin håroppsats?
Uansett om du skal på fest eller jogge en tur på stranden, så finner du hårstrikker til alle anledninger hos Kicks – og du slipper at håret kommer i veien for deg.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331