Givenchy - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Påskekalender: nå får du 30-70% avslag på fantastiske merker. Se alle tilbudene her!

Givenchy

Endelig er Givenchy i Norge! Hubert de Givenchy grunnla merkevaren i 1952, og nesten 70 år senere er Givenchy fremdeles et av de mest ikoniske franske luksusmerkene gjennom historien. Givenchy inviterer deg med inn i et univers bestående av forførende parfymer, sminke som får din hud til å skinne og hudpleieprodukter med innovative ingredienser som gjør skjønnhetsritualet ditt til en luksuriøs opplevelse. Oppdag de legendariske kultproduktene fra Givenchy som understreker din personlighet og unike eleganse.

16 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Hos KICKS finner du et stort utvalg av Givenchy 

Hvis du vil fremheve din personlige stil og samtidig lukte unikt og uforglemmelig, er en duft fra det ærverdige mote- og skjønnhetsmerket Givenchy et utmerket kjøp. Helt siden Hubert de Givenchy lanserte sitt eget merke i 1952, har Givenchy vært et gitt valg blant fashionistas og skjønnhetsentusiaster over hele verden. Visste du for eksempel at Givenchy var skuespiller Audrey Hepburns favorittmerke? Det var faktisk Givenchy, som lanserte dufter allerede i 1957, som var den første som ba en filmstjerne om å være ambassadør for en duft. Valget falt selvfølgelig på Audrey Hepburn, som ble det første ansiktet til Givenchys like klassiske og bestselgende duft L'Inderdit. Hos KICKS finner du et stort utvalg av dufter fra Givenchy for både dame og herre. Velkommen til å titte nærmere på Givenchys fantastiske duftverden i din nærmeste KICKS-butikk eller kjøp på nettet!   

Givenchy - moderne dufter for enhver personlighet 

Ifølge Hubert de Givenchy var en duft en viktig del av enhver kvinnes skjønnhetsgarderobe, fordi han anså det som en viktig og avsluttende del når en kvinne kler på seg for dagen. Når du lukter på en duft fra Givenchy, blir det umiddelbart klart at den stammer fra et haute couture-motehus der detaljer alltid har spilt en viktig rolle. Dufter fra Givenchy tilbyr sensoriske og emosjonelle egenskaper som passer for alle smaker og stiler, en unik kombinasjon av eleganse og fantasi. Vil du lukte sprudlende og livsbejaende? Sanselig og sofistikert? Givenchy tilbyr dufter for enhver smak og personlighet. Hos KICKS finner du et stort utvalg av dufter fra Givenchy, både i butikk og på nettet. Er du usikker på hvilken duft som passer best for deg og din personlighet? Våre kunnskapsrike ansatte hjelper deg gjerne i din nærmeste KICKS-butikk, eller du kan spørre oss om råd på nettet. Velkommen til å handle din neste favorittduft fra Givenchy hos oss!  

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331