Spar 25%
1 / 1
Spar 25%

SAVON EP Mediterranean Sea Liquid Soap

Pris: 247,50 kr
Original pris:330 kr
Spar 83,-
25% på nesten ALT!
Utsolgt online

Ikke tilgjengelig

Denne kostnadsbesparende 1-liters refillen i familiestørrelse er laget av 50 % resirkulert plast og kan brukes til å fylle opp flasken med din flytende favorittsåpe om og om igjen!
Denne øko-refillen inneholder en ultrarik flytende såpe beriket med botaniske oljer fra Provence av høyeste kvalitet.
Denne sulfatfrie såpen er naturlig rik på glyserin og formulert med kokosnøttolje, og gir et fint og fyldig skum som etterlater huden din utrolig myk hver gang du bruker den.
Middelhavet: Som et pust av luft fra Middelhavet kombinerer duften friskheten fra sjøsprøyt med delikate toner av solfylte blomster.
Lett å bruke og skånsom mot huden, perfekt for daglig bruk - og for hele familien!
Aqua (Water), Potassium Cocoate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Hydroxyethylcellulose, Polyglyceryl-3 Caprylate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Salicylate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Potassium Olivate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Phosphate.

OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.

Innhold1000 ml
Enhetspris247,50 kr/l
MerkeCOMPAGNIE DE PROVENCE
SerieExtra Pur
KategoriHåndsåpe
Se altCOMPAGNIE DE PROVENCE Håndsåpe
Se altExtra Pur Håndsåpe
Varenummer1011925
EAN3551780000065

Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.

  • Visa
  • Mastercard
  • Vipps
  • Klarna
Vil du se innholdet?
Da trenger vi at du godtar funksjonelle informasjonskapsler

Kundeanmeldelser

Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her