Color Wow – hårpleie for deg med farget hår - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vi satt ned salget til 70%! Shop her!

Colorwow

Varemerket som har tatt fargebevarende produkter til et helt nytt nivå. En kompakt hårpleieserie som er perfekt for farget og behandlet hår, som har vunnet over 70 utmerkelser for sine innovative produkter innen pleie og styling. Alle produkter har unike formulasjoner som er nøye utvalgt for å gi deg de beste forutsetningene for at håret skal bli WOW!   

36 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Om Color Wow 

Vil du holde håret og hårfargen fin mellom frisørbesøkene? Da er Color Wows fargebevarende produkter perfekte for deg! Color Wow tilbyr et bredt spekter av hårprodukter med fokus på å bevare hårfargen på den mest optimale måten mellom salongbehandlingene. Color Wow består av et team av håreksperter dedikert til å skape de beste produktene for farget hår på markedet. Color Wows grunnlegger Gail Federici jobber kontinuerlig med å utvikle produktene, Dr. Joe Cincotta (Color Wows kjemiker) utvikler de beste og sikreste ingrediensene, og Chris Appleton deler uunnværlige ekspertråd. Gjennom årene har Color Wow mottatt over 70 priser for sine høypresterende hårprodukter.   

Hvordan fungerer Color Wows hårprodukter? 

Den viktigste oppgaven til Color Wows hårprodukter er å bevare hårfargen din og få den til å se så pen ut som mulig. Derfor er alle produkter fri for sulfater og silikoner. I stedet er produktene beriket med skånsomme ingredienser som ikke drar ut fargen fra hårstråene like mye. I tillegg inneholder mange av produktene beskyttende UV-filtre og antioksidanter som bevarer hårfargen.  

Root Cover Up produktet som revolusjonerte hårindustrien 

Et av Color Wows signaturprodukter, som også revolusjonerte frisørindustrien da den kom, er produktet Root Cover Up. Produktet er et pigmentert mineralpulver som skal strykes på de stedene der du vil skjule ettervekst eller tynne partier. Root Cover Up kommer i en rekke ulike farger for å matche de fleste hårfarger. Pulveret finnes i farger som svart, rød, blond og brun. Finn fargen som passer perfekt for akkurat ditt hår på nett kicks.no! 

Oppdag Color Wow hos KICKS 

Med Color Wows sjampo og balsam kan du forlenge følelsen av nyfarget hår. Dessuten finnes det hårprodukter for hver hårtype, og som hjelper deg med å løse vanlige hårproblemer. Hvis du har tynt hår, finnes det sjampo som maksimerer volumet, og hvis du har tørt og skadet hår, finnes det hårprodukter som slukker tørsten. I Color Wows utvalg finnes også en rekke fargebevarende stylingprodukter som hjelper deg med å skape dine fineste hårfrisyrer. Velg mellom volumgivende hårspray og kremer, samt sprayer som gir stabilitet og blank hårmanke. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av produkter fra Color Wow, både online på kicks.no og i utvalgte butikker.  

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024