Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

BUXOM® Lash Volumizing Mascara Blackest black
BUXOM® Lash Volumizing Mascara Blackest black
BUXOM® Lash Volumizing Mascara Blackest black
ONLY AT KICKS

BUXOM® Lash Volumizing Mascara Blackest black

Buxom

Buxoms populære og bestselgende mascara som separerer, definierer og gir volum til vippene. Bigger is better! Med denne volum mascaraen får du fyldige, lukseriøse vipper.
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
BUXOM® Lash Volumizing Mascara
p89276131
v89276132
Buxom
NOK
245

Omtaler

Marianne | 10-09-2019
Denne mascaraen separerer og forlenger vippene perfekt, uten klumper. Gir en naturlig finish! Anbefales på det varmeste!
AK | 01-08-2019
Veldig fornøyd! Forlenger øyevipper og samtidig gir dem mer volum. Holder seg på lenge, og får ikke noen mascara merker etter etter en lang dag på jobben
Gunn | 06-03-2018
Den store børsten kan se litt "skummel" ut, men tvert imot så fungerer den som en kam som påfører akkurat passe mengde mascara. Man kan trygt bygge opp volumet og dermed få det resultatet man ønsker!

Mer Informasjon

Buxoms populære og bestselgende mascara som separerer, definierer og gir volum til vippene. Bigger is better! Med denne volum mascaraen får du fyldige, lukseriøse vipper. Den vitaminrike formelen gir volum og dyp, sort farge til vippene. Den timeglassformede børsten hjelper til å enkelt påføre på vippene fra rot til spiss, separere og gi perfekt definisjon for et intensiv og forførende blikk.
Volum:11 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331