Hos KICKS finner du et stort utvalg av Bulldog, både i butikk og på nett! - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå får du 20% ved kjøp over 600 kr torsdag og fredag! Gjelder eksklusivt for våre medlemmer. Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å shoppe! 

Bulldog Skincare For Men – Naturlig hudpleie for menn

Bulldog Skincare For Men er basert på naturlige ingredienser og spesielt utviklet for menns hud. Produktene i serien er fulle av essensielle oljer og andre naturlige, effektive ingredienser som gir et strålende resultat ved barbering, rens og fukting av huden. Produktene er dermatologisk testede.

42 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Kjøp hudpleie, hårpleie og skjeggpleie fra Bulldog hos KICKS!

Har du begynt å legge mer merke til mer – mer og tid – på huden din? Du er ikke alene. Trenden med mannlig hudpleie tok av i rakettfart under pandemien, kanskje fordi vi tilbragte mye mer tid hjemme og så oss selv i kameraet under digitale møter. Men å ta vare på huden ved hjelp av effektive ingredienser av høy kvalitet er en tendens som kommer til å fortsette å være aktuell, også utenfor sosial distansering. Britiske Bulldog ble lansert allerede i 2005, og tilbyr både hudpleie, hårpleie og skjeggpleie for menn, fylt med naturlige ingredienser som raskt gjør stor forskjell. Hos KICKS finner du et stort utvalg av Bulldog, både i din nærmeste butikk og på nettet. Hos oss kan du handle hudpleie og ansiktspleie for menn, for eksempel ansiktsrens, ansiktsserum, ansiktskrem og fuktighetskrem, øyekrem samt ansiktsmaske og ansiktspeeling, kroppspleie for menn som dusjkrem, bodylotion, deodorant og antiperspirant, og hårpleie for menn som profesjonell hårpleie og styling, samt barbering: barberingsgel og barberskum og after shave. Velkommen til å handle Bulldog i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet!

Bulldog Skincare er naturlig hudpleie for menn

Da Simon Duffy dro til byen i vest-London i 2005 for å handle hudpleieprodukter, oppdaget han raskt at han ikke fant noen produkter han likte. Løsningen ble at han sammen med kompisen, Rhodri Ferrier, laget et eget hudpleiemerke som både var enkelt å forstå og bruke, inneholdt naturlige og effektive ingredienser og var spesielt utviklet for mannlig hud. I dag er Bulldog Skincare et av verdens mest populære og bestselgende merker for hudpleie for menn, samtidig som selskapet har beholdt verdiene sine. Produkter fra Bulldog Skincare er cruelty free, veganske og helt frie fra mikroplast og syntetiske duft- og fargestoffer.

Kjøp hudpleie for menn fra Bulldog hos KICKS!

Menn må, akkurat som kvinner, ta vare på huden for at den skal se og føles så bra ut som mulig. Men det er faktisk forskjell på huden til menn og kvinner. Visste du for eksempel at menns hud vanligvis er 20–25 prosent tykkere enn kvinners hud? Eller at menn beholder jevn kollagenproduksjon gjennom hele livet, fordi de ikke går gjennom overgangsalderen? Det er faktisk slik at menns hud ofte er av den litt fetere typen, fordi de har mer aktive talgkjertler og derfor lettere kan utvikle kviser og akne. Hyppig barbering, som noen ganger fører til inngrodde hårstrå, kan også føre til at huden blir ekstra følsom. Hos Bulldog finner du ansiktspleie som passer best til din hud, enten du har sensitiv, fet, normal eller aldrende hud. Ved hjelp av effektive og naturlige ingredienser er hvert enkelt Bulldog-produkt satt sammen slik at du både kan se ut som og føle deg som ditt beste jeg. Hos KICKS finner du et bredt sortiment av hudpleie fra Bulldog, både i butikk og på nettet.

Kjøp hårpleie for menn og skjeggpleie fra Bulldog hos KICKS!

Hvis du vil ta vare på skjegget på den beste måten eller style håret med naturlige ingredienser, er produkter fra British Bulldog et sikkert kort. Det er enkelt å få et fint skjegg og holde det fint hvis du bruker gode skjeggpleieprodukter dvs. grunnleggende rengjøringsprodukter og temmende stylingprodukter, som alle er beriket med naturlige og pleiende ingredienser. Har du et håpløst hår eller et uregjerlig skjegg? Ved hjelp av Bulldogs stylingprodukter av høy kvalitet kan du raskt få både håret og skjegget til å føles pent og/eller ekstra trendy. Hvis du har spørsmål om skjeggpleie og/eller hårstyling, hjelper våre kunnskapsrike ansatte deg gjerne i din nærmeste KICKS-butikk, eller du kan spørre oss om råd på nettet. Du finner både skjeggpleieprodukter og hårstyling fra Bulldog hos KICKS, både i butikk og på nettet. Vi sees!

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024