Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Botanical Cream Deodorant
ONLY AT KICKS

Botanical Cream Deodorant

Aurelia

Aurelia Botanical Cream Deodorant er en naturlig, aluminiumsfri og supereffektiv deodorant som virkelig fungerer.
239 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bella | 07-11-2018
Veldig bra. Er en balm som blir tørr som pudder. Kunne ønske det var andre lukter fordi denne er ganske sterk. Men fungerer bra!
Nan | 29-08-2018
Superfornøyd med denne. Har aldri blitt dus med deodoranter da de stort sett gir meg fukteksem og allergiske reaksjoner istedet for beskyttelse mot svettelukt. Denne kremdeoen er effektiv og gir i tillegg en behagelig tørr flølelse uten å fremkalle noen irritasjon hos min svært sensitive hud. En absolutt favoritt.
Mayse | 02-05-2018
Fikk allergisk reaksjon! Ble rød og den var svært sterk. Fikk fram svettlukta mer enn den tok den bort. Luktet godt.

Mer Informasjon

Aurelia Botanical Cream Deodorant er en naturlig, aluminiumsfri og supereffektiv deodorant som virkelig fungerer. Den unike kremen som blir til en pulveraktig konsistens, påføres enkelt med fingrene. Et fint pulver som er basert på forskjellige planter, inkludert antimikrobiell pilerot og kaolin, er usynlig på huden og absorberer den naturlige svetten din hele dagen. Det holder huden tørr, noe som hemmer bakterieveksten og gir et langvarig friskt resultat.
Sheasmør bevarer hudens fuktighet og inneholder eteriske oljer som tetre, eukalyptus og peppermynte. Den har antiseptiske og antibakterielle egenskaper og inneholder lavendel og bergamott, som gir en lett og behagelig duft etter påføring.
Påfør en liten mengde med fingertuppene i hele armhulen. Brukes daglig på ren hud, produktet varer i opptil seks måneder. For alle hudtyper, også følsom hud.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331