Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Aurelia London

Aurelia er et prisbelønnet, naturlig og resultatdrevet hudpleiemerke som setter sammen vitenskapelig beviste probiotiske ingredienser med kraftige botaniske ingredienser. Aurelia er pionerer innen probiotisk hudpleie. Deres probiotika virker ved å redusere celleskader og fremmer produksjonen av kollagen og hyaluronsyre, dette gir en mer plump og fuktet hud med en strålende glød. Aurelia hudpleie er produsert i England og er naturlig formulert med bærekraftig ekstraherte botaniske ingredienser. En skreddersydd kombinasjonen av eteriske oljer bidrar også til at produktene egner seg for alle aldre og hudtyper, også den sensitive.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331