Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hand and Nail Treatment Cream 100 ml

Hand and Nail Treatment Cream 100 ml

Clarins

En totalbehandling fra fingertuppene og opp mot håndleddet. Fukter og beskytter hendene mot sprekker og irritasjon. Styrker også neglene og gjør hendene myke og behagelige med en frisk duft.
195 kr

Omtaler

Emilie | 21-02-2017
Dette er den beste håndkremen! Den digter herlig, trekker godt inn, og styrker neglene mine samtidig. Et must i vesken!
Jeanette | 16-02-2017
Lukter godt og trekker raskt inn i huden.
Monika Sydskjør | 16-02-2017
Den beste håndkremen! <3 har brukt denne fast i mange år og den er fortsatt like god. Holder hendene myke og gjør neglene sterkere. Lukter godt, men ikke for mye. Trekker seg fort inn og etterlater ikke noe klisj på huden.

Mer Informasjon

En totalbehandling fra fingertuppene og opp mot håndleddet. Fukter og beskytter hendene mot sprekker og irritasjon. Styrker også neglene og gjør hendene myke og behagelige med en frisk duft. Inneholder blant annet ekstrakt fra sesamolje og sheasmør.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331