Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Hand and Nail Treatment Cream 100 ml

Hand and Nail Treatment Cream 100 ml

Clarins

En totalbehandling fra fingertuppene og opp mot håndleddet. Fukter og beskytter hendene mot sprekker og irritasjon. Styrker også neglene og gjør hendene myke og behagelige med en frisk duft.
195 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hand and Nail Treatment Cream
p204519
v13106661
Clarins
NOK
195

Omtaler

Susann T. | 01-09-2019
Super håndkrem som gir rikelig med fukt, men som ikke er fet. Den trekker forsåvidt fort inn i huden. Ikke noe parfyme, men lukter kun ingrediensene og plantene som er brukt i produktet. Bonus at den også minsker aldringstegn og linjer på hendene.
Karoline Thue | 24-02-2018
Denne håndkremen er helt fantastisk! Jeg sliter veldig med eksem på hendene mine og jeg har fått forskjellige kremer fra legen uten at det har hjulpet. Denne derimot, den funker såååå bra! Trekker raskt inn i huden uten å være klissete, den lukter godt og er drøy i bruk selvom jeg smører hendene mange ganger daglig! Klarer meg ikke uten den! Ekstra pluss for veldig fin pris :D
Emilie | 21-02-2017
Dette er den beste håndkremen! Den digter herlig, trekker godt inn, og styrker neglene mine samtidig. Et must i vesken!

Mer Informasjon

En totalbehandling fra fingertuppene og opp mot håndleddet. Fukter og beskytter hendene mot sprekker og irritasjon. Styrker også neglene og gjør hendene myke og behagelige med en frisk duft. Inneholder blant annet ekstrakt fra sesamolje og sheasmør.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331