Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

IT Cosmetics Confidence

VÆR DEN BESTE VERSJONEN AV DEG SELV MED IT COSMETICS​

Skjønnhet har mange ansikter, former og fasetter. Det å føle seg fin og vakker henger ofte sammen med at man føler seg vel. IT Cosmetics fokuserer på å levere enkle, effektive produkter med naturlige resultater, og deres klare mål er å hjelpe kvinner med å føle seg som den beste versjonen av seg selv. Utvalget fra IT Cosmetics dekker alt fra den bestselgende CC+ Cream til en lang rekke andre makeup-produkter, samt en skånsom hudpleieserie med pleiende antiageegenskaper.

IT COSMETICS CC+ CREAM​

CC+ Cream er en heldekkende foundation og en største bestselgeren fra IT Cosmetics, og den vil raskt bli din nye "go to friend" når du ønsker et naturlig og jevnt resultat. Kremen reduserer synligheten av porer, fine linjer og pigmentering i huden og fungerer også helt fantastisk til problemhud som rosacea, da den er mild og skånsom mot huden.​ Den er enkel å bruke og inneholder dessuten flere hudpleiende egenskaper samt SPF50+, som gjør at kremen faktisk fungerer som både makeup og hudpleie i ett. 

3 VARIANTER I 12 NYANSER​

CC+ Cream fås i 12 forskjellige nyanser og i 3 varianter, slik at du kan finne akkurat den varianten som passer dine behov!  ​​

ORIGINAL gir et flott, naturlig resultat med høy dekkevne samtidig som den beskytter huden.​​

ILLUMINATION inneholder mikroniserte lysreflekterende pigmenter, som gir en diskret glød uten glitter.​​

OIL-FREE MATTE gir en naturlig matt finish og reduserer samtidig synligheten av porer.

FINN DEN RETTE CC+ CREAM TIL DEG​

CC+ Cream finnes i 12 forskjellige nyanser, og for å gjøre det lettere for deg å velge riktig nyanse, har vi laget en oversikt over de forskjellige nyansene etter hudtone. 

Med riktig nyanse får du også det beste og mest naturlige resultatet.

Beautiful without it. Beautiful with IT.​

Alle kvinner fortjener å føle seg vakre, selvsikre og vel. IT Cosmetics ønsker å være med på å hjelpe kvinner med å føle seg komfortable med utseendet og være den beste versjonen av seg selv.  

HVA KAN CC+ CREAM GJØRE FOR DEG?​

Mange kvinner sliter med problemhud eller andre små skjønnhetsfeil som gjør at de ikke føler seg komfortable med utseendet sitt, noe som også smitter over på hverdagen.

Vi har snakket med noen av våre norske IT Cosmetics-kunder om hva CC+ Cream gjør for dem, og hvordan den hjelper dem med å gjøre dem mer tilpass. 

FØR OG ETTER

Se all makeup

Se all hudpleie

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331