Sisley kjøp concealer fra sisley på nettet hos kicks! - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Sisley concealer

3 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Hos KICKS finner du et stort utvalg av concealer fra Sisley!

Da Hubert og Isabelle d'Ornano lanserte Sisley i Paris i 1976, hadde de ingen anelse om at de hadde lagt grunnlaget for et av Frankrikes, og verdens, mest populære skjønnhetsmerker. I dag, nesten 50 år senere, finnes Sisley i hundre land og har over 4500 ansatte. Sisley er fortsatt en familiebedrift med stort fokus på å fortsette arbeidet med å utvikle hudpleie og makeup som både gir et profesjonelt resultat og samtidig virker pleiende for huden. Visste du at en majoritet av Sisleys sminke og hudpleie produserer rett utenfor Paris, der merkets store forsknings- og utviklingssenter ligger? Her pakkes Sisleys bestselgende produkter og distribueres til over fem kontinenter. Hos KICKS finner du et stort utvalg av Sisley på nettet, både innen hudpleie, hår, parfyme samt makeup for øyne, lepper, basen og ikke minst concealer. Concealere fra Sisley virker både pleiende og naturlig dekkende på huden, samtidig som de byr på velgjørende ingredienser. Vil du kamuflere mørke ringer under øynene, maskere pigmentflekker eller skjule aldringstegn? En concealer fra Sisley klarer alt. Velkommen til å kjøpe concealer på nettet hos oss på KICKS! 

Kjøp concealer og annen skjønnhet hos KICKS!

Innovative formler, effektive ingredienser og en unik sensorisk opplevelse. Slik kan vi oppsummere hudpleieprodukter, makeup og hårpleie fra det bestselgende skjønnhetsmerket Sisley. Helt siden starten i 1976 har Sisley vært markedsledende når det gjelder kunnskap om huden og dens mekanismer, en ekspertkompetanse som man finner i alle merkets produkter. Derfor kan du stole på at produkter fra Sisley både gir deg de resultatene du ønsker, samtidig som de byr på uimotståelig konsistens og duftopplevelser. Concealere fra Sisley skjuler ikke bare små skavanker i huden med et profesjonelt og naturlig resultat, de bidrar også med fuktighet og pleie uten at huden føles tørr og irritert. Velkommen til å handle concealer fra Sisley på nettet hos KICKS!

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024