Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Schwarzkopf

Schwarzkopf - håret ditt fortjener å skinne

I 1898 åpnet apotekeren Hans Schwarzkopf en liten farge- og parfymebutikk i Berlin, noe som la grunnlaget for et av verdens største hårpleiemerker som gjentatte ganger har revolusjonert markedet med nye innovasjoner. Det moderne Schwarzkopf-merket produserer hårfarge, sjampo, stylingprodukter og andre produkter for hårpleie, både for frisører og forbrukermarkedet. Hår har alltid vært en viktig faktor for å uttrykke skjønnhet og en personlig stil. Med hårfargene fra Schwarzkopf blir det enkelt å oppnå ønsket resultat, uten at du trenger å dra til frisøren hver gang. Kicks leverer alt du trenger, uansett om du vil farge, bleke eller stripe håret ditt til en ny og vakker stil!

Ingen produkter å vise
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331