Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Schwarzkopf

Schwarzkopf - håret ditt fortjener å skinne

I 1898 åpnet apotekeren Hans Schwarzkopf en liten farge- og parfymebutikk i Berlin, noe som la grunnlaget for et av verdens største hårpleiemerker som gjentatte ganger har revolusjonert markedet med nye innovasjoner. Det moderne Schwarzkopf-merket produserer hårfarge, sjampo, stylingprodukter og andre produkter for hårpleie, både for frisører og forbrukermarkedet. Hår har alltid vært en viktig faktor for å uttrykke skjønnhet og en personlig stil. Med hårfargene fra Schwarzkopf blir det enkelt å oppnå ønsket resultat, uten at du trenger å dra til frisøren hver gang. Kicks leverer alt du trenger, uansett om du vil farge, bleke eller stripe håret ditt til en ny og vakker stil!

Farger
4 produkter
Mest køpte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331