Revitalash - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Påskekalender: nå får du 30-70% avslag på fantastiske merker. Se alle tilbudene her!

Revitalash

Verdensledende skjønnhetsprodukter til vipper, bryn og hår som er basert på medisinske, patenterte og prisbelønte formuleringer. Produktene er spesielt designet for å forbedre, gjenopprette og fremheve naturlig skjønnhet. RevitaLash er kjent verden over for sitt ikoniske vippeserum, som fortatt er den eneste på markedet som er utviklet av øyeleger. Historien om RevitaLash Cosmetics startet med RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner. Den er inspirert av kjærligheten mellom vår grunnlegger Dr. Brinkenhoff og hans elskede kone Gayle, som en gave for å hjelpe henne å føle seg vakker under hennes kamp mot brystkreft. Dette ble grunnlaget for RevitaLash Cosmetics, som i dag inkluderer en rekke innovative produkter for å styrke vipper, bryn og hår.

16 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331