RAW Naturals - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på bestselgende makeup! Gjelder til og med søndag. Se alle produkter her!

RAW Naturals

20 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Hos KICKS finner du et stort utvalg av RAW Naturals 

RAW Naturals, eller RAW Naturals Brewing Co som merket egentlig kalles hvis vi skal være nøye, beskriver seg selv som et mikrobryggeri for naturlig hudpleie. Målet er å skape unike grooming-produkter, spesielt utvalgt for menn, med fokus på moderne grooming-rutiner. Hos RAW Naturals spiller skjeggvekst en av hovedrollene i sortimentet, der produktene er basert på lokal produksjon, dedikert miljøfokus og et stort engasjement for de små detaljene. RAW Naturals ble grunnlagt i 2017 som et søskenmerke til Recipe for men, der de unike formlene og produktene kommer fra over 20 års erfaring innen mannlig hudpleie. Alle produkter fra RAW Naturals er utviklet og produsert i Sverige. Hos KICKS finner du et stort utvalg av RAW Naturals på nettet, både når det gjelder ansiktspleie for menn, hudpleie for menn, barbering, hårpleie for menn samt skjegg og bart. Velkommen til å handle RAW Naturals på nettet hos oss på KICKS!   

Kjøp RAW Naturals på nettet hos KICKS!  

Hos RAW Naturals finner du alt du trenger til en seriøs grooming-rutine, uansett om det er vask og styling av skjegg og hår, fuktighetsgivende kremer for ansiktet, velduftende rengjøringsprodukter for kroppen eller verktøy for profesjonell barbering. De veganske hår- og hudpleieproduktene er også beriket med både eksotiske og skandinaviske ingredienser, som humle, eple, kokosnøtt, havreolje, jojobaolje og olivenolje. Alt for at dine stunder med RAW Naturals ikke bare skal føre til et profesjonelt resultat, de pleiende ingrediensene skal også ha en velgjørende effekt på hud og hår. Hos KICKS kan du titte nærmere på blant annet RAW Naturals brede utvalg på nettet. Hvis du føler deg usikker på hvilket produkt fra RAW Naturals som passer best for deg og dine behov, er du alltid velkommen til å spørre oss om råd på nettet. Velkommen til å handle RAW Naturals hos oss på KICKS!  

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024