Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Jimmy Choo EdP 40 ml

Jimmy Choo EdP 40 ml

Jimmy Choo

Det som karakteriserer Jimmy Choo-kvinnen, er at hun er en urban og trendy kvinne med en sterk personlighet. Duften er synonym med femininitet, luksus og stil.
530 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marita | 19-12-2018
Nydelig og lett duft
Cathrine | 31-10-2018
God, søt, krydra. Ein spennande og forfriskande duft til å vera blant dei søtare parfymane.
Lovise Marie | 06-03-2016
Den lukter søtt, men ikke overveldende søtt. Perfekt for både dag og kveld hvis du liker søte dufter. Den er en av mine favoritter, og den passer i de fleste anledninger.

Mer Informasjon

Det som karakteriserer Jimmy Choo-kvinnen, er at hun er en urban og trendy kvinne med en sterk personlighet. Duften er synonym med femininitet, luksus og stil. En duft som representerer det ultimate kvinnelige tilbehøret. Toppnote: Grønne noter, italiensk appelsin Hjertenote: Tigerorkidé, nektar fra pære Bunnote: Karamell, indonesisk patchouli.
Alcohol Denat (SD Alcohol 39-C), Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Butyl, Methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl, Methoxycinnamate, Linalool, Limonene, Ethylhexyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol), Citate, Benzyl, Alcohol, CI 14700 (Red 33),CI (Red 33), CI 60730 (Ext Violet 2)
Volum:40 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331