Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Malin Nesvoll sine tips til en bedre psykisk helse

Psykisk helse står KICKS ekstra nært. Ved å prate om hvordan vi har det kan vi øke kunnskapen og bidra til en bedre psykisk helse. Akkurat nå er Malin Nesvoll ambassadør for Beautiful Minds, KICKS sitt initiativ for å motvirke psykiske utfordringer. Her forteller Malin om sine egne erfaringer. 

"Livet er ikke en rett linje, så mye vet jeg. Og med et tiår av livet viet til psykisk sykdom, har jeg klippekort til den rollercoasteren for å si det sånn! 20-årene ble ikke som jeg hadde sett for meg. Årene som skulle vies til masse fest og morro, til utforsking av livet, være spontan og dra på eventyr, blei i stedet flere år i fosterstilling på soafen, full av angst, dalende ned i depresjonen. Jeg følte livet var som et stigespill - jeg slo terningen, klatret oppover og når jeg endelig hadde kommet meg litt opp i høyden, landet jeg på en av de stigene som tok meg heeelt ned i kjelleren igjen. Jeg var frustrert og ønsket meg mest av alt at jeg ikke hadde alle disse diagnosene; generalisert angstlidelse, panikklidelse og tilbakevendende depresjon. Lenge jaktet behandling som skulle gjøre turene i rollercoasteren mindre skremmende og omsider fant jeg riktig strategi for meg. Ved å se på tilstanden min med et metablikk og ikke tilføre tankene mine så mye viktighet! Når en ubehagelig tanke oppstod, som jeg tidligere ville gjort ALT for å bli kvitt fordi tanken vekket masse ekle følelser i kroppen, ble det naturlig å tenke at akkurat den tanken må jo være mye viktigere enn alle de andre tankene mine og noe jeg måtte gjøre noe med umiddelbart. Men ved å distansere meg litt og forholde meg til den ubehagelige tanken akkurat som jeg gjorde med en mer alminnelig tanke som å huske å kjøpe dorull, forstod jeg at en ubehagelig tanke ikke trengte å være noe viktigere eller sannere bare fordi den føles mer ubehagelig og tydeligere i kroppen. Og da blei alt så mye lettere og det er litt fint å tenke på!

I tillegg har jeg litt andre verktøy i kassa som jeg har samla opp gjennom alle disse årene. Lenge himla jeg litt med øya over noen av rådene du skal få servert av meg nå, for de virker så enkle og banale. Men der er en grunn til at alle som jobber med psykisk helse sier det samme, for det har en positiv effekt på oss. Når ting blir vanskelig forteller jeg det alltid til noen jeg stoler på - selv om alt inni meg sier nei, det har jeg ikke lyst til! Av en eller annen grunn sitter det alltid langt inne å si til de rundt meg at nå er jeg inne i en vanskelig periode, det er som om det da blir enda mere ekte og smertefullt. Men når det først er sagt føles det alltid bedre. La de nære bære noen av steinene i ryggsekken for ei lita stund til jeg er sterk nok til å bære sekken helt alene igjen. Og kose med kattene mine på en dårlig dag er også helt magisk. En malende katt på brystet roer meg alltid ned. Og når de ekle tankene tar overhånd prøver jeg også å flytte fokus. Ikke bli liggende i den berømte fosterstillinga men heller dra meg opp og gjøre noe annet som krever masse fokus. Da er trommesettet mitt gull verdt. Jeg klarer rett og slett ikke tenke på ekle tanker når jeg meg konsentrere meg om å holde takt med armer og bein. Yay! En annen måte er resette huet litt med en tur ut. Miljøskifte- om det så bare er ei lita runde rundt blokka gjør hodet bittelitt klarere. Og til slutt synes jeg det alltid er digg å bare få følelsene og tankene ut - kvitte meg med de på en måte. Og da skriver jeg så det fosser- rett fra hodet uten punktum og store bokstaver eller så tusjer jeg hardt i tegneblokka mi. Etter en sånn runde er jeg litt lettere til sinns. "

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331