Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

KICKS Beautiful Minds

Akkurat nå er Malin Nesvoll, kjent fra sosiale medier og serien «Jeg mot meg», ambassadør for Beautiful Minds, KICKS sitt initiativ for å motvirke psykisk ubehag.  

Malin er et sammensatt menneske og har siden hun ble psykisk syk i en alder av 23 vært åpen om å snakke om nedturene i livet og ikke bare «godsakene». Man sitter tross alt alle i samme berg og dalbane i livets fornøyelsespark. 

«Ved å prate om hvordan vi takler både toppene og bunnene, opplever ihvertfall jeg å føle meg mindre alene i det vanskelige når det står på og jeg vet at det ikke bare er jeg som har det sånn – og at DET GÅR OVER» sier Malin.  

I denne filmen og møtet mellom Malin og makeupartist Linda Nicolaysen, åpner Linda opp om tvangslidelser og ufarliggjør dette. Dette kan opptre på mange måter og handler ikke kun om å måtte skru av og på lyset 20 ganger før man går ut døren. Vi har alle et snev av dette i oss og Linda forteller om hvordan hun fant ut av at hun hadde tvangstanker samt hvordan hun lever fint med dette i dag. 


Mental Helse Ungdom x KICKS

Psykisk hälsa är en hjärtefråga för oss på KICKS. Därför samarbetar vi med Mental Helse Ungdom, som jobber for økt åpenhet om psykisk helse.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331