Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Gjør bevisste skjønnhetskjøp med KICKS Conscious

Nå blir det lettere for deg som ønsker å ta bevisste beautyvalg. Ved hjelp av KICKS Conscious er det enkelt å finne produkter som er alt fra økologiske og lokalproduserte til rettferdig-merket og uten animalske ingredienser. Her forteller vi alt om hvilke krav som blir stilt i de ulike kategoriene i sortimentet. 

FAIR TRADING – produkter fra rettferdig handel Det er et privilegium å kunne velge skjønnhetsprodukter som støtter småbønder, og det er en enkel måte å gjøre en innsats på. I denne stadig større kategorien finner du produkter med forskjellige merkeordninger for rettferdig handel, for eksempel Fairtrade. Alle disse merkeordningene medvirker til bedre arbeids- og levevilkår for de som dyrker og produserer varene. Det kan for eksempel dreie seg om rettferdig lønn og prosjekter i lokalsamfunnet som rent drikkevann og bedre helsetjenester.

NATURAL – 100 prosent naturlige ingredienser Det er mange forskjellige definisjoner av “naturlig” i skjønnhetsbransjen, men det finnes ikke noe regelverk som fastsetter hva det skal innebære. I KICKS velger vi å gjøre det så enkelt som mulig for deg som vil vite nøyaktig hva du kjøper. I kategorien Natural finner du derfor produkter der alle ingrediensene kommer fra naturen, enten de er dyrket eller ville. Det fremgår klart av varedeklarasjonen hvilke disse ingrediensene er.

ECO – miljømerkede og økologiske produkter Denne kategorien inneholder økologiske produkter og produkter med miljømerking. Visste du at økologiske ingredienser er ingredienser som blir dyrket? Derfor regnes ikke vann eller mineraler som økologiske. Dyrkingen skjer uten syntetiske plantevernmidler. For at et produkt skal høre til i denne kategorien, må minst 20 prosent av innholdet være økologisk. For produkter som vaskes av, må minst 10 prosent av innholdet være økologisk. Materialet i våtservietter, pads og bomullspinner må være 100 prosent økologisk.

VEGAN FORMULA – Ingen animalske ingredienser Bivoks, silkeprotein og ullfett er animalske ingredienser som ofte forekommer i skjønnhetsprodukter, men i kategorien Vegan Formula finner du produkter som er helt uten ingredienser med animalsk opphav. KICKS selger ingen produkter som er testet på dyr.

LOCALLY PRODUCED – produsert i Norden I denne kategorien finner du produkter som er produsert i de nordiske landene. Å velge lokalproduserte skjønnhetsprodukter har mange fordeler. Det er bra både for miljøet (siden det innebærer mindre transport) og for den lokale økonomien.

MINIMAL WASTE – gjenvunnet materiale og refill Hva kan man gjøre for å redusere sitt eget avfall og sin egen resirkulering? Stadig flere aktører i skjønnhetsbransjen tilbyr smarte forpakninger som er laget av gjenvunnet materiale eller kan brukes på nytt. Trenden, som ofte blir kalt zero waste eller minimal waste, er på fremmarsj, og i vår kategori inkluderer den refill-pakker, konsentrerte produkter – som krever mindre materiale – og forpakninger som kan brukes om igjen. Ved å velge produkter i kategorien Minimal Waste bidrar du til å redusere avfallet – til fordel for miljøet.

Intervju med vår bærekrafleder Josefin

Hei Josefin! Du er bærekraftsleder i KICKS. Fortell oss om KICKS Conscious.
– Mange av kundene våre er opptatt av bærekraft. Derfor lanserer vi nå KICKS Conscious, som vi har utviklet for å gjøre det lettere for kundene å navigere blant alle våre produkter og ta bevisste skjønnhetsvalg KICKS Conscious er delt inn i seks forskjellige sortimentkategorier – Eco, Fair Trading, Locally Produced, Natural, Minimal Waste og Vegan Formula. Vi vil at det skal være lett for alle å finne de rette beautyproduktene ut fra hva hver enkelt syns er viktigst.
Vil produktene bli merket etter de forskjellige kategoriene på kicks.no? – Ja, vi kommer til å ha tydelig merking på kicks.no, slik at det er enkelt å navigere seg fram og finne produkter i de ulike kategoriene på egen hånd.
Vil produktene bli merket i butikk også?
– Butikkpersonalet i KICKS vil selvsagt veilede kundene våre. Alle butikkene har også iPads, der man kan se hele Conscious-sortimentet på kicks.no.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331