Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Just for you! 25% på Estée Lauder, Clinique & Origins!  Gjelder 30.06-02.07.

KICKS som arbeidsgiver

De 250 butikkene våre i Norge, Sverige og Finland utgjør et dynamisk miljø. Det som forener oss kollegaer er kjærligheten til skjønnhet og viljen til å veilede hver enkelt kunde til de beste valgene for nettopp ham eller henne.

KICKS som arbeidsplass
Ved siden av de cirka 250 butikkene våre består organisasjonen av sentrale funksjoner som innkjøp, marked, kundeservice og etablering. På hovedkontoret i Stockholm arbeider det om lag 150 personer. Vi har også kontor i Oslo med cirka tjue kollegaer.

Arbeidsmiljøet
Vi ønsker at KICKS skal være og bli opplevd som en sunn og attraktiv arbeidsplass der vi verdsetter balanse i livet og har høyt frisknærvær. Alle ledere med personalansvar har et delegert ansvar for arbeidsmiljøet på sitt område. Også medarbeiderne har ansvar ved at de skal være obs på og varsle om risikoer og mangler til nærmeste overordnede.

Mangfold står høyt på dagsordenen
Vi som jobber i KICKS, ikke minst kollegaene i butikkene, skal speile mangfoldet blant kundene. Per i dag er de fleste av medarbeiderne våre kvinner. Som et første steg mot større mangfold har vi innenfor rammene av Axel Johnson-konsernets initiativ Axelerate satt oss som mål å øke andelen menn i KICKS til ti prosent innen 2020. I KICKS mangfolds- og likestillingspolicy er det beskrevet hvordan både ledere og medarbeidere har ansvar for å skape og utvikle en arbeidsplass der ulikheter blir akseptert og oppmuntret.

S.H.A.R.E.
Innenfor rammene av S.H.A.R.E. og i samarbeid med svenske Tjejzonen tilbyr KICKS mentorledet praksis for unge kvinner som selv har opplevd psykiske problemer. KICKS’ medarbeidere i butikkene og på kontorene er mentorer og blir forberedt på oppgaven ved hjelp av kursing. For KICKS’ medarbeidere er dette en mulighet til å bidra til en annen persons utvikling, men også en anledning for personlig utvikling. Alle KICKS-medarbeidere skal dessuten gjennomgå et kurs om psykisk helse. Kurset blir gjennomført på nettet og er utviklet av KICKS i samarbeid med Mind.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331