Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Love your lashes! 20% på mascara til og med søndag! Gjelder ikke Sensai & DIOR. 

Autorisert forhandler

KICKS er Norges første autoriserte forhandler av et stort antall attraktive varemerker (eksempel: Dior, Clinique, MAC, Lancôme, Biotherm, Estée Lauder) når det gjelder internetthandel innen kosmetikk og parfyme.

Å være autorisert forhandler betyr at vi får vårt sortiment direkte fra den opprinnelige leverandøren som igjen betyr at vi alltid kan garantere at produktet du kjøper er ekte. Videre betyr det også at vi har tilgang til merkevarens fulle sortiment.

Alltid ekte vare
I det norske markedet, forekommer det i blant handel med skjønnhetsprodukter som er utgåtte fra sortiment, kopier eller tyvegods. I KICKS, som autorisert forhandler av alle merker vi selger, er det en selvfølge å kunne garantere at ingen slike varer selges da vårt sortiment alltid kommer direkte fra varemerket.

Vi verner om de varemerkene vi selger og våre kunder skal få oppleve originalprodukter. For din trygghet finnes det til og med hudterapeuter og makeupartister tilgjenglige, via vår Kundservice såvel som i våre butikker, for å veilede deg til rett produkt.

Du kan også alltid kontakte respektive varemerker direkte for informasjon om deres autoriserte forhandlere.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331